Tuesday, December 7, 2010

Teruja Lihat Iklan Nuff..

Salam semua..

Lama rasanya x update blog ni, kalu update pun skit2 jer....tu yang rasa teruja sekejap bila tadi (12pm) buka blog ni, tetiba nampak iklan nuff berkelip2pan kat belog ni, sekali 3 iklan tu yg keluar. (rasa nak melompat2 kejap, yer la bukan selalu dapat tgk 3 iklan yang berlainan bermain kat blog me ni, so apalagi, cepat2 la me print screen terus buat kenangan.. heheheheee


tu iklan nyer yang kuar pukul 12pm td...pas tu sekarang ni x ada dah... 
;D

Oh ya, mesti yang dah tertunggu2 kan result my GA tu, nanti yer Insya Allah me akan cuba sedaya upaya update dan umumkan secepat mungkin, selewat2 nya hujung minggu ni, so kalian kenalah rajin2kan diri tu jenguk2 blog ni k. XD.... terima kasih juga yang dah menyertainya,

6 comments:

mama tisya said...

mmg jrg2 kuar skali 3 iklan nuffnang tp bila kuar sure best kn..hehehe

tk sbr tgu result giveaway..hrp2 ada rezeki

Jieda said...

salam.. kebiasaan iklan nuff ni akan kuar dalam kul 12a.m sampai 1a.m dan 12p.m sampai kul 1pm.Masa tu memang iklan berlegar2 kat blog

dilaloveawi said...

ye ke??xperasan lak,,t dila perhatikan:)

haszuraidah ishak said...

kt blog saya pon jarang je nmpk 3 iklan sekali..taktau pon pasal masa 12-1pm..wahh..kena tgk nanti ni..hihihi

New entri :Maila Vote Saya

Mama Zharfan said...

:) :) heheh tp iklan cpc tak de makna gak kalau tak deo org klik2, tp kalau iklan BE, memang masyukkk tu tiga2 sekaligus!!

asfiedaimpiana said...

ME blum tahap capai BE lg sis, sume cpc jer... x reti2 nak buat bg dpt BE lg, tgh terkedek2 bertatih ni.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!