Wednesday, December 29, 2010

KHAIRUL FAHMI CHE MAT - HERO MALAYA!!!

Mungkin tak siapa pun yang perasan dan kenal sangat dengan dia sebelum ni, termasuklah ana, tp kerana ketangkasan dan kecekapannya malam ni, dia mula bersinar!!
Tahniah Fahmi...jasamu kami kenang XD

Biodata beliau - Dilahirkan di Kota Bahru Kelantan pada 7 Januari 1989 (uikkss tak lama lg tu ;D) yang bermain untuk pasukan Kelantan. Pernah memenangi Piala Penjaga Gol Terbaik  pada Piala FA 2010 yang lalu...
MAAF UPDATE TERKINI...DIA DAH BERPUNYA DERR NI CIK ELIA NAMANYA ~BLOGGER GITU!  
(MENCANAK KAU FOLLOWER N NUFF DIA - KOMPOM EKEKEKE)

Lihatlah wajah2 penyelamat gawang Harimau MAlaya





4 comments:

AziE-rAh said...

The best keeper! I like.... (^_^)

aMyErInAiMiE said...

hehehe.betul la tu kak.kami balik td mmg mencanak trus bilangan follower die! huhu..syukurla..asalkan ia tidak merosakkan khairul fahmi che mat in d future, sudah lah.

doakan hbgn mereka berkekalan ye kak~ :)

asfiedaimpiana said...

Mana taknya sis terjah gak la blog ur sis lepas sorang blogger bg tau, memula tgk 970 jer follower, tp bila refresh tfk entri lain dah 1058..x ke laju nama tu...
Tu la sis doakan spy jd la yer derang tu...ni takut org dengki la, yg ikut reramai kat blog ur sis tu pun bkan bleh caya sat g baca pastu kutuk...emmm ckp kat dia hati2 n cepat2 la nikah kalu bleh...kfcm dah naik nama ni...

aMyErInAiMiE said...

huhu.tula.sy pun slalu pesan kt die.risau gk.ermm..sal nikah tu tah la kak. yg si gadis ni stadi lg.if dh habes blaja mmg bulan lpas dh ikat dh.pastu fahmi pun bz..jd..kite serahkan pada jodoh.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!