Wednesday, December 22, 2010

Cinta Tak Kesampaian - Part III

Salam, hrrmmm masih x habis lg ek ana punya cerita ni, maaflah kalu mcm ada yg bosan pula utk m'bacanya. Ana tulis sekadar utk mencoret kenangan lalu...

Emm naik tingkatan 4,ana mula berkawan dengan sorang sahabat, ana mmg dah kawan dgn dia masa sk agama lagi, kami berkongsi kakak angkat, suma cerita kakak chik yg tau, bila hari raya kami akan kunjung mengunjung ke rumah masing2...persahabatan kami ikhlas & x ada agenda tersembunyi, tapi ntah mcm mana ana boleh terjatuh minat pd dia.

Mungkin sebab ana cemburu krn ada sorang junior ni ceta pada ana yg dia minat kat sahabat ana tu. (boleh pula gitu kan)...
Minat pada sahabat sampai ana sanggup pergi tusyen dekat tpt dia tusyen, masuk persatuan silat dan join kelab seni kreatif (wah...teruk kan. Tp kami x lah penah dating @ buat sesuatu yg di luar dugaan, kami masih kawal batas persahabatan tu, ana sertai apa yg dia sertai semata2 nak tgk n dpt jumpa dia jer, tp bila dah nampak tu kami bercakap pun tidak, kira mcm x kenal pun)
Kami masa tusyen siap main tukar2 surat tau.. Ala2 surat cinta konon, tp surat tu bukan ada ayat2 cinta rindu dendam etc, sume ceta pasal aktviti harian dan study.

Ing lagi, kalu ada kesempatan kami akan balik rumah (rumah dia dekat jer dgn bus stop, ana pula sanggup jalan jauh skit pasal nak saing dgn dia, nak balik tu pula sorok2...ana jalan depan dia kat belakang, kekadang tu dia jalan depan ana kat belakang. Tp bukan selalu dpt saing balik skolah, sesekali jer, sebabnya dia ada kelas tambahan petang. ..

(bersambuny...ana kat majlis makan malam ni, buat juga entri walau majlis tgh ligat berlangsung)

1 comment:

Matjoe said...

byknya kisah cinta. mmg best bila dikenang semasa dahulu.

by the way, tahu your blog dari peserta contest kenangan open house kak ina. nak ajak you joint my contest kalau berminat:
CONTEST AZAM 2011
kak ina pun ada sponsor cookies dia sebagai hadiah. hadiah lain termasuk cash/top up dan ebook

harap sudi joint

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!