Wednesday, December 15, 2010

Cerita Cinta Bumi Kenyalang

Salam uols...

Entri ni me buat utk merakamkan momen yang tak seberapa sepanjang 3 hari 2 malam me kat Sarawak. Me beri tajuk sebagai 'Cerita Cinta Bumi Kenyalang' tp x adalah chenta mana sangat kot..sekadar cerita2 jer..
Jom tengok kat mana me stay selama berada di sana tu.. ;D

 Nilah hotelnyer.....tinggi tu ada berbelas2 tingkat, kalu tak silap (me ni pelupa) 15 rasanya

 Harbour View Hotel


Katil kira ok la...super single nama bilik me ni..

 channel tv yg x best!!!...huhuhuhuhu 
channel biasa2 jer, x ada luar biasanya so me pilih TV3 di hatiku...kuang3



 hair dryer pun ada tau..me x guna pun

 toilet dia ni kira boleh la...tp 1 jer me tak sanggup... x ada paip provided kat tp toilet bowl tu..
Jadi korang pandai2 la nak buat cam ne kan...gelas ada disediakan ahahaaa :P


 Harga me dapat kira murah lah, rege gomen katakan..so sendiri mau ingat ;D
Ramai org semenanjung yg duk sini tu, nak2 org gomen. Tp kalu tanya pendapat me ok ker tak? Kalu uols ada pilihan lain silakan lah...yg ni last choice...

Korang blum tgk tang makanannya pulak...next entri plak yer....huhuhuhuuu

3 comments:

Fiza Amran said...

semoga dpdt berehat dengan tenang

Mama Zharfan said...

best kalau dtg berdua or dgn family ;)

asfiedaimpiana said...

fiza...dah balik sudah ;D

Kak suzie..tu la pasal, ni dtg krn kerja.stress gak nak ke hulu hilir dihambat masa..tp kira nasib baik ada member bawa gi beli apa yg patut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!