Sunday, January 22, 2017

Sahabat selamanya...








Selamat Ulangtahun Untukku

13 Januari 2017 

Berlalu sudah, meningkat lagi setakuk usia....syukur Alhamdulillah Allah masih beri kesempatan usia. Moga dirahmati dan diberkatinya 😊


Selamat Maju Jaya

19 Januari 2017 

Hari terakhir, hilang lagi seorang kawan merangkap teman sekerja. Nak sambung belajar ---> bakal PHD holder. 

Tahniah, selamat maju jaya Ho 

Hasil kerja tangan sendiri. Macam seronok pula buat ni 😊


Sedih sangat gayanya, mana tidaknya bos tersayang nak pergi kan...bila lagi dapat bekerjasama semula 😢😢

Terima kasih atas tunjuk ajar, nasihat dan panduan. Walaupun sekejap tapi amat bermakna




Tahukah Anda?


Siapa tahu pasal pencipta flush tandas? Tak tahu? Ai pun baru tahu 😆


Meh nak share tips guna tandas bagu yang selalu guna tandas awam tapi masih tak tahu fungsi untuk guna 😊



Grand Opening Jakel Senawang

Salam semua...

19 Januari 2017 lalu telah berlangsungnya pembukaan Jakel Senawang khusus untuk2 orang Negeri Sembilan.

Rezeki ai agaknya, kebetulan cuti untuk ziarah sorang sahabat. Dalam perjalanan ke rumahnya lalu depan Jakel. Meronta2 hati nak singgah, tapi kita dahulukan ukhwah. Balik dari sana, baru singgah. 
Rezeki Ai parking depan pintu masuk ye.

Suasana dalam Jakel 

Psstt nampak tak Ai nampak siapa? 😊

Menjeling, menjeling ku bertentang...
Mata kita sama memandang 😍😍😍

Bersama Datin - owner Butik Ariani 

Bersama Bella Dally - Duta Ariani. Comel orangnya 

Dah macam wartawan pula Ai sebab sama sibuk dalam PC Jakel Senawang ni 😆

Tengok tu Dato' tengah shooting untuk iklan Jakel --> nanti tunggula iklan keluar di tv3 

Bersama orang kuat Jakel 😍
Tahniah Dato' atas pembukaan Jakel Senawang 


Korang tunggu apa lagi, sila terjah Jakel Senawang dan lain-lain ye, sebab sekarang ni Jakel tengah promosi! 

Ai yang tak nak beli pun terjebak, kain harga RM148 - masa happy hour haritu hanya RM90 je! Mau tak meroyan ai beli 😁. Tu blum lagi lain-lain tawaran hebat yang diberikan. 

Bak kata Dato' "Ingat Kain Ingat Jakel" ❤️❤️









Sunday, January 1, 2017

Happy Birthday Hubby & Happy New Year 2017

Assalamualaikum 

Every new year when the whole world celebrate new year i will celebrate my hubby birthday..😍
Just small celebration with our family and friends with lot of eating 😅

How can i start my diet 😅😅😅

Happy birthday Mr Hubby.

May Allah grant you His blessings and healthy 😘




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!