Saturday, December 11, 2010

Pemenangnya Ialah ....

Salam readers, wah mesti x sabar2 kan nak tahu sapa yg terpilih tuuuu.. ;D. Ku paham apa yang korang rasai, mcm la sendiri tak pernah masuk contest, tiap2 hari mesti nak tgk page owner tu kan, nak tahu statusnya..kekadang ada organizer tu skit punya lama nak update...berminggu2 kan, ada tu pula so advance (yg ni blogger suka kan XD) kejap jer dah tahu keputusan.. (can u pls stop bubbling?!!....hehehehe)


Ok, oleh kerana GA yg ku buat tu untuk meraikan perkahwinan adikku, so kira adillah nombor bertuah tu (nombor adalah berdasarkan list yer mcm kat SINI..) jadi korang bleh cek no korang yer...


Hadiahnyer pulak (bagi yg belum tahu) korang boleh tengok kat DISINI


Oppss lupa nak bagi tahu, brapa orang yg ku nak pilih yerk...emmm...emmmm, korang agak2 brapa? 
Hahahaaa...jangan marah yer.. (mesti ada yg membebel kat ku kan, bg tau je la brapa dan siapa..hihihiii) saja jer nak bg suspen, hehehehee

Korang dah tengok kan stok hadiah ada brapa kan, jadi untuk tidak biarkan ianya tersimpan dlm kotak tu berkurun lama, dah decide dah nak bg brapa... hehehehee semuanya akan ada 15 orang pemenang tau. 
Haah 15 jer, cukup la kot.. Tak mampu nak tanggung kos penghantaran nanti huhuhuhuh MAAF yer.
Jom kita tengok sapa yang KENAAAA...ngeeee

 http://wansiti.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 http://join-giveaway.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-giveaway.html
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 http://usharapa.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 http://hafiszalfamily.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
.
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
http://phebobobo.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html

Ok tu jer nombor yang naik k...yang lain tunggu!!!
My sis dah pilih 11 nombor yang bertuah, ada 4 nombor yang akan dipilih oleh ku nanti, korang doa2 lah moga nombor korang naik...

Kepada yang dah tersenarai nama tu korang kena email alamat korang ke email asfieda_1313@yahoo.com
selewat-lewatnya sampai pukul 8.00 pagi esok ok. Dalam email tu nyatakan link korang ni, sebab me x simpan nick korang, so takut x tau sapa pula, ok tak? Kalu x ada, cabutan akan dibuat dan diberi kepada orang lain... ok
Yang lain tu tunggguuu!!!!

 

7 comments:

SyUhAdA said...

ooh..
no. syu x naik lg..
cbut no syu tau nnti..
hee~

asfiedaimpiana said...

alaa sian syu...as tak janji yer...tu kan namanya rezeki, neway 10q 4 visiting me!! XD

Jieda said...

yes..nama naik.

(One) SiTi* said...

huhuuu....bz ng tesis... xsempt bw..
dah xleh dpt yea..?

Hana Kirana said...

sorry kak... saya tak perasan post akak... saya no 65.. sempat lagi ke?

asfiedaimpiana said...

Hana, maaf x diterima dah, tp kalu nak komen kat entri baru akak k, semapt lg tu..

Ms and Mr Red Ribbon said...

tahniah untuk semua... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!