Sunday, December 26, 2010

Bolasepak Piala AFF Suzuki 2010

Salam readers, wah tak pernah ana jadi reporter sukan malam ni, tetiba plak blog ana jadi blog sukan ekekeke..
Rasa teruja pula  nak buat entri bola, sebab perlawanan malam ni lain macam skit...LAwan Tebus MARUAH tu...mana taknya pusingan pertama kita kena belasah dgn Indon 5-1 kan?

Seolah2 kita ni mcam anak ayam yang boleh diinjak2 dan dilenyek2 kan (cam ayam penyet tu!!) jadi malam ni, kita bangkit dan GANYANG INDON sebanyak yang boleh dan mungkin untuk bekalan ke Jakarta yerrr...

Manaa taknya bola sepak kita ni banyak hanyut dan tentu arah dah corak nyer, puas dah  inisiatif dibagi dan galakan dari negara bagi untuk semua pemain dan juga persatuan, tp tahap pencapaian cam tu juga, payah sangat nak di tebak la corak permainan pemain. Penat juga coach tu ngajo ntah memacam cara, tp derang tetap dgn cara derang kalu kat tgh padang...hhuhuhuhuhu

Lagi satu ana bengang juga dengan penyokong fanatik Malaysia ni yg telah mencemarkan imej dengan insiden Laser ke MUka MARCUS tu (hek eleh mamat tu pula saja nak cetus propa la, last2 3-0 kena, x ada pula laser time tu!!) sampaikan permainan terhenti seketika, janganla gitu rerakan semua...yang rosak imej pada Malaysia juga. Korang sayangkan negara n nak sokong x ada masalah, tp  biarlah berhemah. Kasi menang bergaya lah skit..

Pssstt - Dari dalm Tv tgk RAMAI PENYOKONG INDON KUAR STADIUM AWAL, PE CER ? 
CE CETA SKIT ;D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!