Monday, December 13, 2010

SAPE NAK HADIAH? (ANGKAT TANGAN)

Salam readers.....me sedang menulis entri ni di negeri kenyalang ie Land of Hornbill (bleh gitu?) Mcm me cakap me outstation, tp tetap gak nak update.

Me tak tau la nak kata mcm mana kan, n tah mana silapnyer yer...korang nak tau..ni dah masuk entri ke 3 tau me update pasal GA me (wah pengalaman sungguh kali ni)

 Me jadi confuse, mana agaknya silap me dlm buat GA ni...tp me tetap x berputus asa, sebab me nak bg juga hadiah kat korang2 yg slalu BW my blog ni tgk keputusan tp x menang...


Me naik penin nak buat cabutan nombor2 bertuah lagi...dah cam stress plak (tu mcm kat pic tu ngehngehngeh..) jadi me dgn baik hatinya nak bg kat reader yg bertuah la senang ceta..(Sapa yg dah menang tak boleh tau!)

Me nak  bagi lagi 10 lagi hadiah tu kepada 10 reader yg bg komen kat entri ni TAPI DENGAN SYARAT...YANG TERSENARAI DLM LIST GA JER...TP X MENANG. Jadi sesapa yg komen kat bawah ni, masukkan link diorang yg tersenarai dlm list tu (ingat 10 yg awal jer...) dan email kat me di asfieda_1313@yahoo.com. Me akan bagi hadiah tu..ok senang jer...

Ok selamat mencuba...me nantikan uols tau!!


PUNYALAH NAK BAGI HADIAH, TP ORANG YG TAK NAK...BAIK HATI X PENGANJUR NI EKEKEKE... XD

29 comments:

Hana Kirana said...

kite baru perasan kite menang masih ade lagi ke tawaran tu? no 65...

kak ina kl (1) said...

tak masuk camner nak menang..tahniah pada sape yang menang.

misz h0neyz said...

nak2!!
h0neyz nak hadiah(dgn gaya angkat tgn)...
hehehe...

dlm list n0 60...
http://miszh0neyz.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html

b0leh??..
;)

asfiedaimpiana said...

hana..sila buat mcm saya minta kat entri ni kalu nak..insya Allah kalu ada rezeki kamu tu, adalah nanti ....
chaiyok!!

Kak ina-huhuhuu x dpt den nak tlg..neway tq for visit yer kak..

honeyz-hihihii...sy nampak..

shera haifa said...

nak jgk..smbil angkat kaki kanan dan kiri, juga d smping tngn kanan dan kiri..hehe

http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html

tp dh tersenarai d entry bwh..nti anta email yaa

haszuraidah ishak said...

nak jugak..siap angkat kaki lagi nih..

no 56..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html

kena email ek? akan diemel segera..

thanks..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

taufidris said...

BRO DAH EMAIL..

taufidris@yahoo.com

syakila said...

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html

kila nak gak

asfiedaimpiana said...

Shera..utk yg lum menang jer ni, yg dah menang disqualified yer...hihihiiii

Bg can pd yg x terpilih nombor tu utk dpt hadiah, coz me dah penin nak pilih lg... Hihihii

S@hB@Nu-BaNuu said...

nak gak..kena email pe ek...num-9.http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-giveaway.html

dilaloveawi said...

dila angkat tgk...thumb up lu,,pas2 1 tgn naik...
bole ke???

http://dilaloveawi.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html

lau dila dapat gtaw ye...
hehehe..xpena ag dpt hadiah dr GA ni:)

Mama Zharfan said...

nak!! sempat lg ker ni...

dilaloveawi said...
This comment has been removed by the author.
nurezzat said...

nak jugak...!!!!

dilaloveawi said...

mama zafran: mcm sempat je mama zafran..
cepat3....ngee~

dila da wat sidebar baru..oleh kerana dulu nye da tdelete..demi hadiah(sgguup)huhuhu

S@hB@Nu-BaNuu said...

dh email dh dpt x..
c_mulan@yahoo.com.my

fideila said...

ala, sempat ke tak ni??

bagi jelah, mana tahu ada rezeki..hehe..ala sis..line lembab so, xingat pulak no kite no bape..

nama fideila

email: sakura_shei@yahoo.com

fideila said...

sis, saya dah email dah..no saya 61..

http://chilloutcontest.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-giveaway.html

tapi xtaulah sempat termasuk dalam 10 ke tak..huhu..tq!!

mama tisya said...

baik ati as...bg adiah lg...nk jugak tp kasi chance kt kwn2 yg lain...sure depa happy..outstation pn sure nk jenguk blog kn..ingt td ada ole2 dr bumi kenyalang plak...mn tau kot as wt GA lg

Izzatul Iman said...

saya nak gak!

masih ade lagi tak? blog saya no. 51

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html

huhu...

Cute MuM said...

nak jugak..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html

no 6.. sempat lagi tak??

Izzatul Iman said...

saya dah emel...

ade rezeki ade la tersenarai dalam 10 yang terawal tu...huhu...

asfiedaimpiana said...

Salam...
Maaf tawaran telah pun di tutup krn kuota dah penuh!!.
terima kasih atas maklubalas korang..
Nanti sy aka update 10 senarai tu yerr

teratai said...

salam asfieda,

kak sebenarnya dah menang,tapi x sedar!, so kira boleh tuntut balik ya hadiah tu...

N0.57
http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html

asfiedaimpiana said...

Teratai-tuntutan dah ditutup. Harap maaf...

asfiedaimpiana said...

Mama tisya-eeee pandainyer bg suggestion heheheee.
Syyyhhhh..x tay lg la nak buat ke tak..buat yg ni pun huru hara me nak bg ..ekeekeke

Tp tgk la akan dipertimbankan..sempena besday me plak next mth ok.. XD

mama tisya said...

hah tkpe as...slow2...abis satu2..lama2 skit leh wt GA lg..bertmbh2 murah rezeki...ehheheh

ekinashikin said...

ohhh..terlambat..hihi...
nti buat GA lagi ye..kita nk join lagi..hehehe

bunga_ros said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!