Tuesday, December 21, 2010

Jiwa Kacau

Salam..

Hrmm...ntahla ada yang tak kena dgn Ana ni kan, dlm 3 hari ni dah 2 kali tukar background. (Adakah itu menunjukkan jiwa kacau?) Mungkin bagi org yang belajar psikologi boleh menilai kot. ;D

Tp sendiri rasa ada yg x kena dgn background merah tu, emm pertamanya kenapa warna merah? Bukankah merah menunjukkan garang? Mungkin, tp Ana suka merah sebab ada imej hati. Sahabat pun ada tanya naper pilih merah...Ana cakap sweet jer warna nya..

Tapi tup-tup hari ni aku jadi x tenteram plak tgk warna merah tu, cam jadi hangin jer kan, huh..Memang sah jiwaa tgh kacau. Astagfirullah....Istigfar banyak2 kan.. Allah hu Akbar..

Bila fikir2 balik, baik cari warna yg tenang dan mendamaikan, warna yg disukai nabi. Hrmmm baru Ana igt, warna kegemaran Ana biru ngan hijau..godak template jumpa abstrak background, kira boleh la kot. (Sendiri nak design tak berapa pandai)..cam tenang jer tgk.Korang tenang ker baca blog Ana ni? Kalu menambah kan serabut jer, x payah la baca..bukan ada apa sangat pun blog ni, serba daif dan x brapa berinformasi pun (tetiba datang mood emo plak ni, maaflah jiwa Ana mmg tgh kaco ni, ada yg x kena rasanya..bukan dtg bulan..tp mengejar bulan  yg x kesampaian..huhuhuhu..;D)

"Wahai Allah yang membalikkan (menguasai) hati-hati, tetapkanlah hatiku ini di atas jalan Mu" Amin.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!