Friday, December 17, 2010

Bila Suami Tak Ada, Me Bawa Balik Skandal!!

Salam.

Emm, memang hubie me tak ada, masa me balik dari Sarawak last Wednesday, dia dah pergi Lumut till Saturday. Eee, boringnya tinggal sorang2, n uols pun tahu kan me ni kan P***Kut. So tetiba nak hilangkan boring and bosan sesorang, me terjumpa seseorang...

Me ajak dia datang umah me, dan dia setuju.Wah sangat la happy coz ada teman, dia datang semalam. Me ajak dia stay ngan me sampai Sabtu. Dia pun tak kisah sebab dia single. Hubie? Eleh dia sporting, dia x kisah me nak bawa balik sapa pun...

HAAHAHAHAAA...entri gila kan, boleh rosak rumahtangga uols...jangan tiru tau!!!

ni haa, my fren masa zaman kanak2 ribena, kebetulan dia keje kat area sini, so me ajak la dia teman, walhal masa sekolah tak rapat mana pun gegitu jer...eheeee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!