Wednesday, December 15, 2010

List 10 Intan Terpilih (kemaskini)

Salam readers..

Wee rindunya nak update blog ni (smalam x dpt update coz x ada wifi huhuhuu). Korang yang rerajin datang blog me ni mesti lg la xcited tahap gaban nak tau sama yang terpilih utk 10 yg akan dapat hadiah GA me tu kan (me rasa me dah terbuat 2 GA sebenarnya ni hikhikhikhik...) maaflah kerana lambat sangat la update yer..so here the list name nyer tu k.. (me kena siarkan sebab mesti ouls nak tau sapa2 yg terpilih tu) (me terpaksa tambah lg sorang krn kesilapan teknikal dr pihak me, so me terpaksa bg juga kat shera..)

  1.  Miszh Honey 
  2.  haszuraidah Ishak
  3. taufi idris
  4. syakila
  5. sahbanu
  6. dilaloveawi
  7. MamaZharfan
  8. fideila
  9. Izzatul Iman
  10. Cute Mum
  11. Shera Haifa - maaf lambat masukkan nama kerana misscommunication drpd pihak penganjur

Me juga nak siarkan pemenang2 sebetulnya Pengantin Baru GA tu yer, yang dah bg me address kat email k..

  1. Sakinah Mohd Ghazali
  2. Siti auni afifah afifah  
  3. Aimi Shalfarina @Mama Tisya 
  4. Nadratul Syazwana
  5. Norhazidah Binti Mahadi
  6. Nur Amalina Azahar
  7. NoRazWa ZaKaRia
  8. Jura Rahim - (maaf atas misscommunication dr pihak me)
    Jadi keseluruhan hadiah yang me akan bg rupanya 17 ler..kuikuikui...terlebih sudah. Tp x per masih dlm bajet lg..kepada list 10 pemenang tu yg belum bg alamat minta tolong bg pada email me di asfieda_1313@yahoo.com yer selewat-lewatnya minggu ni ok, me akan cuba uruskan proses penghantaran minggu depan yer 
    (tunggu dapat gaji ekeekekeke)


    Akhirnya tamatlah sudah GA me yang huru harare ni heheheee (tp ianya pengalaman bg me ;D) Tunggukan GA me akan datang sempena Besday me nanti yer...
    Rajin2 lah berkunjung blog me...mmmuuaaahhh 

     

9 comments:

mama tisya said...

namaku ada di situ...

asfiedaimpiana said...

amy - ngehngehngeh...tunggu je la yer..

jura-rahim a.k.a mrs tycoon said...

aik...kenapa namaku tiada ... no 79 kalah ke menang??
konpius....

shera haifa said...

tiada rezeki ku..biarpun no ku naik..

asfiedaimpiana said...

Mrs Tycoon - minta maaf atas kesilapan taknikal, dah update yg baru.. maaf yer, (takut woo tycoon tu, nanti me kena pancung oo talak kasi nama naik ;D)

Shera haifa - maaf kerana terdapat miscommunication..

both of u sila bg send address yer.. ;D

shera haifa said...

okeh sis..
snd skrg..

Izzatul Iman said...

Alhamdulillah... tersenarai dalam 10 tu...

huhuhuh....berdebar2 je...
saya emel sekarang k...

Mama Zharfan said...

horehh ada nama me..tq as!

meaw said...

akak. nama penuh meaw siti auni afifah . bukan siti auni afifah afifah . HEHE . btw . tengs sebab rezeki meaw :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!