Thursday, April 20, 2017

Majlis Bacaan Yasin & Doa Selamat Sempena Pertabalan Agung ke- XV

Assalamualaikum

Ada rezeki jemput ke hadir ke masjid putra, Putrajaya malam ni..kita imarah masjid dan meraikan Agung kita 😊




Tuesday, April 11, 2017

Marry Me..

Marry me..ooo marry me...
Terngia-ngia bait-bait lirik lagu Mark Adam kat telinga ni tau..

Tapi nak marry apa lagi, bini orang kan. Adus tak baik betul..ngeee

Bukan marry me la, tapi Mary Kay ni


Ai dah terkawin dan terjatuh chenta dengan cik Mary Kay ni.

Yela mungkin ada yang dah lama berkenalan dengan Mk ni, tapi Ai baru je berjinak-jinak setelah guna produk tu pada diri sendiri. Tak kenal maka tak cinta ye tak? 

Pasal apa banyak-banyak produk di pasaran MK juga jadi pilihan? Ini jawapan saya ye: 

1. Kerana sesuai dengan kulit yang kian menginjak ni tanpa kesan sampingan terutamanya alat make up dia yang letops tu 

2. Sebab semua produk MK adalah daripada bahan-bahan semulajadi dan tiada bahan kimia. 

3. Untuk alat make up - ia sejenis wuduk friendly - kenapa saya kata begitu? Sebab ianya mudah ditanggalkan. Dan waterbase

4. Kesan perubahannya boleh nampak dengan cepat - bagi produk botanical Mask 
Bukti diri sendiri ya, nampak tak sebelah tegang sebelah gedebeh tu 🙈
Pakai 5minit je kesan dah nampak. Jadi? 

Jomla bersama saya...kita cerita panjang lebar lagi..tak rugi 😊

Thursday, April 6, 2017

Madini's Barbeque Restaurant

I'm 
Anyeonghesayo 


Ke Korea kita hari ni..eh 
Tak la dekat Melawati je, new business building di laluan MRR2, kalau dari ampang sebelah kiri anda, kalau dari gombak sebelah kiri.

En suami belanja buffet hari ni. RM49/per head x termasuk GsT. 

Yang bestnya ni hah 

All the seafood, meats boleh makan berulang kali..😋😋😋

Pelayan yang akan serve, duduk bakar n makan...











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!