Wednesday, May 31, 2017

Kuih Raya 2017 - Biliciousseries

Assalamualaikum semua..

Hai semua meh kak nak buka album koleksi kuih raya dah ni...senang pilih sekarang or nak bayar 2x tau.

Tak payah tunggu bulan puasa dah baru nak order atau nak fikir kuih apa lagi..bulan puasa kita fokus pada amal ibadah je k.

Ok berita baik..berita baik...
Ni nak bagi tau sapa2 yang beli kuih #biliciousseries2017 dari akk yang bernilai RM150 dan ke atas, korang layak ye untuk sertai lucky draw dari akk. 

Hadiah yg ditawarkan apa dia?
1. Swaroski gift card value RM200
2. Philips fruit juicer value RM699

Hah korang rasa? Teruja tak? 

p/s - harga belian tidak valid utk yang jd agen or beli dari orang lain ya.. 

Jom2 cuci mata...order dibuka dari sekarang!! Tempoh akhir order 5 Ramadhan. Lepas tu bo layan yaaa..

Selamat mencuci mata!!


Kalau nak tgk lagi boleh pergi ke page Fb: pav's lover bakery 
Instagram: asfieda_pavslover 

Nak order? Roger akk melalui msg or whassup ya 

☎️ 0163165209
☎️ 0163165209
☎️ 0163165209

Monday, May 15, 2017

Jadi Tour Guide - Sayang Malaysia

Balik kerja khamis lepas, kita bawa orang kuantan pusing2 lawat putrajaya dan sekitarnya, kesian dia terperap dalam hotel sedap Le Meridian tu dan puas ukur jalan dalam Ioi City Mall tu..ahakss

Bawa panjat bukit depan ofis tu je, dekat taman shangrila tu..sambil tengok monumen yang dah terbiar tu 😓








Cayalah erfan, cookies achik pun bawa tidur ya..


Sunday, May 14, 2017

Saloma Bistro

Masa dinner Award Night di Saloma Bistro tu, tetamu dihidangkan dengan hidangan ala buffet. Alhamdulillah makananya sangat sedap (buat Ai yang pertama kali menjamu selera di Saloma Bistro) 

Ai Makan memang ikut tertib, dari appetizer sampaila dessert 😂😂

Jom cuci mata..



Sup daging berempah yang sangat sedap, pekat rempahnya dan empuk dagingnya

Nasi tomato bersama, ayam rendang, lamb shack stew, fish fillet, saute vegetable

Goreng pisang panas2 yang rangup, bersama beberapa manisan (agak kureng sikit bg kaki dessert mcm saya ni) 

Ni dia minuman terbaru dari yeos - jus hawthorn





Gala Dinner & Blogger Award 2017

Assalamualaikum semua, 

Semalam berkesempatan untuk pergi Gala Dinner & Blogger Award 2017 

Mak aii kerdil rasa duduk dikelilingi insan2 blogger yang hebat2. Yang surirumah macam www.atiehilmi.com pun ada. Nama je surirumah tapi masyukk..

Jom layan sedikit gambar yg dapat Ai snap. Terima kasih tak terhingga buat penganjur Denaihati.com tahniah!! 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!