Tuesday, December 14, 2010

Makan Di Awan ;D

Salam readers... bersiaran dari Sarawak Bumi Kenyalang. Seronok sangat sebab ni my first time datang sini (tp skit kucewa coz dtg atas urusan keje bukan ngan en hubie yer) dan penerbangan adalah fully sponsored ok..hehehehee. Keje, bukan untuk suka-suki ok.

Ok la me gi naik MAS..rege flight makk aiii, sendiri mau igt la..bleh tahan beb.( Airasia mungkin murah la kalu book, tp makanan kena beli :P)


Tapi kalu dengan MAS, makanan dah include tu yg best tu...jom layan...

 pemandangan dari atas muka bumi Sarawak...(Sungai Rajang tu kot, panjang semacam jer)

lunch set (mee with BBQ beef  + air milo (igtkan mcm dulu air milo segera, sekali hot milo da)
nak minta sate dah habis huhuhuuhuu

 siap bagi Dessert tu beb, jangan x caya Haagen Daze 
(mahal tu walau kecik cam tu,kat kedai dekat soploh henggit tu)


 pas tu minta pulak jus oren ....hihihihihi


ni kacang me dapat free, banyak plak tu 
(kawan me kebetulan jadi steward utk penerbangan tu, kawan kat universiti. Me panggil dia pramugara terlampau..hihihi nasib dia pun cam kat me, tu yg sblm flight nak touch down dia bagi 2 bungkus tu kacang...best2..dah 9 tahun beb x jumpa)
Tima kasih la bebanyak yer Din.. XD


ni lah isi yg ada dlm lunch set tu, me x makan so stewardess bg me plastik to take away
(kira mahal tau set dia, korang kira la sendiri agak2 brapa? Kalu kat Airasia ni, mau rabak beb..tp ni dah termasuk rege kan, makan jer la :D)




ni suasana  time flight dah touch down, blum diberi arahan lg. Passenger dah x sesabo nak turun beb, 
me turun last skali, malas nak rebut2  ngan diorg sume, lg pun beg me berat..

3 comments:

mama tisya said...

naik MAS mmg best smua dpt mcm2..suka air oren tu...tu psl tiket mhl ....

Mama Zharfan said...

bestnya mknn tu...esp eskerim tu ..terliur plak me...

Fiza Amran said...

i luv MAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!