Saturday, December 11, 2010

Pemenang Seterusnya

Salam, wah malam ni nak tgk 2 wayang sekaligus (lama sangat x menonton) ceta antu plak 2-2 tu aiisssshh la. Saja nak spent time ngan en. suamiku..kitorang nak gi kat IoI puchong. Alamanda dah penuh!! huhuhhu...sabo jerla... Tiket pun beli online jer ni, canggih kan ie pemalas? hehehehe...ok sambungannya yer....


Pemenang berikutnya ialah......
http://norazwa50.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
.
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-giveaway.html
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

http://danishninaaz.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://normj1001.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-giveaway.html




Kepada yang dah tersenarai nama tu korang kena email alamat korang ke email asfieda_1313@yahoo.com
selewat-lewatnya sampai pukul 10.00 pagi esok ok. Dalam email tu nyatakan link korang ni, sebab me x simpan nick korang, so takut x tau sapa pula, ok tak? Kalu x ada, cabutan akan dibuat dan diberi kepada orang lain... ok
Yang lain tu tunggguuu!!!!
Last group isn't it? 
Wah sungguh mendebarkan.....
SAbar itu kan separuh dari iman...

5 comments:

NinaAz said...

wah2!!...i'm Lucky!!..thnx kak..

hehehehe...

NinaAz said...

Haii Kak As,, Nina dah email kat kak As... semput giler line ni,xdpt bukak email langsung.. tu pun kawan y email kan..hahahaha...
Thanx ya Kak As... :)

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

ble lah turn syu nk mng plak nie...

mama tisya said...

alhamdulillah ada rezeki mama tisya..skarang jugak akan email..tq

mama tisya said...

dh send..jgn lupa tgk skali dlm spam..kot jd mcm yg dlu msk spam...tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!