Sunday, December 12, 2010

Pemenang Terbaru!!!

Salam readers...

Emm nampaknya me terpaksa cabut LAPAN (8)  lagi no baru yer (mmg mula2 kata sembilan, tp ada sorang dah respon jadi baki tinggal 8 org yg x respon.. nape korang tak respon yer?) Mcm kata sorang winner tu Mama Tisya..mungkin hujung minggu kot, tu yang org tak respon atau yang tepatnya blog me x ada org tengok kot hujung minggu. atau hadiahnya x menarik? emm x kisah la kan. yang penting bukan rezekit diorang k.


 MAKA DENGAN INI SENARAI PEMENANG TERDAHULU YG BELUM BERI NAMA TU DAH KIRA TERKELUAR LAH YER... HARAP MAKLUM

Kepada 7 orang yg dah email pada me tu, jgn risau me dah dapat alamat uols termasuk Mama tisya (learn from past experience kan hehehehee).

Jom kita tgk nombor sapa plak yg naik kali ni...hehehehee (mcm Ibrahim pendek dalam ceta Ali Baba Bujang Lapok la pulak)...hehehee

Nombor2 yang naik ialah....

http://b0lat.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html





 http://rosilahi.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html





 http://seindahbayu.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html





http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-giveaway.html










 http://unnormal-me.blogspot.com/2010/11/pengantin-baru-giveaway.html













http://notaami.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html










  http://jura-rahim.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-nak-bagi-hadiah.html









http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/pengantin-baru-giveaway.html






Kepada yang dah tersenarai nama tu korang kena email alamat korang ke email asfieda_1313@yahoo.com
selewat-lewatnya sampai pukul 6.00 petang esok ok. Dalam email tu nyatakan link korang ni, sebab me x simpan nick korang, so takut x tau sapa pula, ok tak? Kalu x ada, cabutan akan dibuat dan diberi kepada orang lain... ok (me akan cabut juga sampai la cukup 15 orang penerimanya..hihihihihi)
 
KEPADA SEMUA YANG TERSENARAI DAN TERPILIH, TAHNIAH YER!!!! 
 
Untuk penghantaran hadiah, sila beri me tempoh 2 minggu k, coz mulai besok me akan outstation 3 hari, so x dapat la nak pos... 
Sabar k... XD


8 comments:

mama tisya said...

tahniah pd pemenang br...bkn blog as tkde org nk tgk cuma mereka yg join tu mayb tkde internet...hehehehe...lega as dh dpt my email..takut msk spam lg...heheheh

Miza Yusof said...

tahniah pada semua pemenang :)

Jieda said...

Salam..saya dah emailkan seperti yang disuruh.Dapat tak ye?

jieda_79@yahoo.com

haszuraidah ishak said...

tahniah kepada semua pemenang..

Jom skodeng :Kelebihan Related Post Berbanding LinkWithin

jura-rahim said...

tq tuan rumah ... saya menang ...yihaa..

(One) SiTi* said...

hujung minggu yg bz denga research..smp terlepas hadiah sudah..
huuuu
sedih

teratai said...

salam asfieda,

alahai tak online semalam, dah terlepas hadiah drpd pengantin baru...anyway selamat pengantin baru semoga berkekalan hingga akhir hayat :)

asfiedaimpiana said...

hii..yg dah email tu me dah selamat terima..jgn risau..k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!