Sunday, December 26, 2010

Malaysia 1, Indon 0 - Bolasepak Piala AFF Suzuki 2010

Hoooyeaahhh...Goall!!!.. Malaysia 1 - Indon 0, Alhamdulillah bergegar blok rumah ana time ni, semua bersorak gembira ketika SAfee SAli menyumbatkan Goal pertama ke gawang Indonesia. pada minit 62 tadi :D

Ana duduk kat umah jer bersama suami tercinta menonton perlawanan bolasepak ni, seronok juga sesekali layan bola dgn suami...tp sayangnya, perlawanan ni dicemari insiden laser yg membantutkan permainan, emm nak menang pun biarlah berhemah sahabat penyokong sekalian...jgn buat malu Negara..malu lah sampai jadi kecoh2

4 comments:

aMyErInAiMiE said...

yeay~ 2-0 dah!hehe

asfiedaimpiana said...

amy, hehehehe next entri coming..cehh buat telecast plak kat blog ekekekeke

aMyErInAiMiE said...

hehe.tu la. dh 3-0 dh.laju btol.hehe

asfiedaimpiana said...

alhamdulillah, bukan senang nak dpt cam ni punya byk kan, kasi bekal byk2 kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!