Saturday, December 11, 2010

Hp, Tv, Laptop dan Sebuah Novel = 4 in 1

Salam readers..

Hujung minggu yang menenangkan, x ke mana-mana hari ni, duduk rumah saja, suami ke luar jumpa geng blogger dia (hah jgn igt ku sorang jer yg ada geng tau, dia pun ada gak. XD, malas nak ikut dia, nak duk umah jer, sebab esok byk agenda ku nak kena buat)

Tenang jer rasa duk umah ni...banyak tuu keje nak kena buat. (orang perempuan kan, walau hari cuti, kerja tetap ada kat umah ni kan...macam lipas kudung kena buat kan, ku x brapa nak lipas kudung la, lipas patah kaki ada lah hehehehe)


Duduk umah ni multitasking la...memacam tu nak buat, mana nak taip msg kat hp, mana nak tgk ceta kat tv, menghadap laptop ie update FB n blog ni dan last baca novel karya Saudara Rashidy Jamil ~ Tribute Buat Nenda~ sedap tau novel islamic ni, murah jer below RM10 jer..



                                                                          ni lah novel tu
 'Tribute Buat Nenda 1 dan 2'

Jadi, jangan ingat duduk rumah tu boring dan bosan yer...banyak tau keje nyer...selamat berhujung minggu..



Psst - keputusan dah ada, adik me dah pilih nombornya, kita tengok sapa yang kena XD

2 comments:

SyUhAdA said...

wah...x sbrnye nak tau.~

Sitisifir10 said...

:) kalau tanya mak2 budak...tak dan dah nak layan 4 in 1 ni huahuahua...mujurlah breastfeed so still got time nak layan novel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!