Thursday, December 9, 2010

193 Artikel Dalam 20 Hari?

Salam...

Korang nampak tak kat atas tu? 193 artikel dalam masa 20 hari, boleh ker?
Wahh tu cabaran tu...me try nak siapkan blog me agar dapat 365 artikel utk thn 2010 ni, emm banyak nyer ceta nak buat tu..apa yer? cuba kita bahagikan 193 bahagi 20 = lebih kurang 10 artikel me kena buat dalam 1 hari...wah banyak nyerr...macam la me ni byk ngat idea...

Tp kan kalu nak dikira dgn blog my BFF ie ELA tu dah dekat 500++ dah beb cerita dia utk tahun ni jer...,mmg diari habis lah tu...tp dia x ada nuff pun...hehehe kalu ada nuff mesti masyukk heheheee

So Uols, doakan me yer agar success!! hehehehee

Perasan tak, nape me byk main dgn figure yer hari ni huahuahuaa... ;D

2 comments:

Sitisifir10 said...

zaman awal2 blogging dulu tak masuk Nuff jugak...walaupun antara blogger awal yg sblmnya dok berkarya kat mailing list, tapi jadi org yg lewat letak Nuff jugak...skang ni kalau time rajin je buat entry...most of the entry yg k.pija buat adalah scheduled

asfiedaimpiana said...

salam kak, tq 4 ur comment.
tu la pasal kan, ada yg kata blog ni bleh jadi side income, tp sampai bila nak menghadap pc jer, sampai x buat keje lain. SAja je letak target tu, sbg motivasi jer, tp x tau la boleh ke tak, dah komitmen keje lebih utama, lepas tu rumahtangga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!