Friday, December 17, 2010

Hoorraayy...

Salam readers

Me rasa nak melompat tinggi2 sannggaaatt la uols...Happy nyerrr!!!!! Suka sangatt!!! (Wah ekspresi melampau nampak...ekekekekek)

Bukan apa, merasa keterujaan yg sangat melampau sebab me nampak benda ni appear kat my a/c..


Nampak tak tu?...hahahaha, my 1st time dapat BE.. hihihihi sukaa sangatt. (Hek eleh bukan dapat lg tu.. kan kosong jer tu!!) Iisshhh me tak peduli la ada ke tak, yg me nak share ialah pasal BE tu, maklumlah sebelum ni asyik tgk org jer ada BE n me masih x faham mcm mana nak dapat BE tu. Nak2 kalu baca blog MamaZharfan yg best tu, dia selalu ceta pasal Nuff la BE la, me yg baca blog dia n n3 pasal benda tu nganga mulut jer la x faham pebendenyer.. n cam ne nak dapatkan BE. (Awat teruk ngat me ni kan, bukan susah pun, deransg kata senang jer, tp me tetap x reti)

Tp me rasa kan, agaknya BE ni muncul sebab lately ni me konsisten update blog kot, paling kurang 3-4 entri me publish, agaknya baru BE nak kuar kot...emm x kisah lah..

Yang pasti me hepppiiii... jgn mare yer uols.. n3 lupa diri jap ni.

Psssttt uols jangan lupa yer.. ;D

12 comments:

haszuraidah ishak said...

tahniah kak..bestkan dpt be..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

Mama Qiestina said...

congratsss beb!

tak lama lagi beranakk pinak lah BE ko tuuu :D

Myra Jay said...

Thniah ye Sis dpt BE 1st.. teruskan berblogging dan $$$.. Thniah..

asfiedaimpiana said...

has - br dapat, mcm budak dapat mainan jer gaya..

Yat-huhuu, tp kena rajin buat entri kan...aku ni lately ni ketagih ko buat entri, ada bykkk ceta nak share..ekekekee

asfiedaimpiana said...

myra - satu sen jer br BE tu, kira BE tu br jer lahir kat my blog ni ekekeke

anakecil said...

congrates...shikin...aku pun jahil gak bab BE tu...mende tu?camne nak dapatkan nye...aku register je....heheh

asfiedaimpiana said...

Anakecil - ko nak tau detail, ko gi blajas ngan Yat @ Mama Qiestina tu, dia tu otai tu...terror..BE tu kira iklan mahal la yg dibayar Nuffnang..
Aku br jer dpt, tp nak benda tu ko kena aktif update, bleh jer ko bc pada sis yg komen 1st skali tu, dia ada ceta pasal BE tu..
Neway 10q for visit n welcome to blogger geng ahaks

Mama Zharfan said...

congrats As!!! me tumpang heppy!! selamat mengumpul $$$ nuff :) me paham mcm mana excited nya--time me dpt BE pertama--bln sept ajer pun my 1st BE tu --last 3 month :) now hanya 1 BE tgh running, still better than nothing :)

Mama Qiestina said...

hahahaha otaaaaaaaaai lah sgt :P

oh nak dapat BE tu korang kena ada maintain 100 unique visitor sehari ye kawan2.so kena rajen update citer besh kebabboom.kalo biar belog berabokmmg nan hado laaaa..

mama tisya said...

tahniah dh dpt BE...smua org suka kalo BE muncul...hah kena update entry slalu...hehehehe..kita pn arini br ada tambahan BE setelah sekian lama menunggu BE tk muncul2..akhirnya muncul jua..now tgh ada 2BE yg dk running

S.U.R.I.A. said...

congrate@!!!!!

MommY & DaddY CooL said...

tahniah...saya pun baru dunia blogger nie x tahu mcm mana nak dapat BE...leh la bg tip pada org baru ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!