Thursday, December 16, 2010

Cerita Cinta Bumi Kenyalang - Part IV

Salam readers...

Haaa, mesti korang tensen nak baca cerita pasal S'wak ni kan...huhuhuhu...me saja jer nak share, skit2. Kalu buh sekaligus, x best la...hehehehee

Kali ni me nak cerita pasal Kek La;pis.. Ahaaa, bukan kek Lapis kat situ, tp kak sini...layannzz

ni lah nama kedai tu..dekat area Kg Boyan, seberang bandar Kuching, naik bot penambang pun boleh
Naik keta pun boleh, tp pusing jauhla,


ni antara kek lapis yang ada, besar tu beb tester dia, me rasa semua jenis, sampai naik kenyang tu ;D


macam2 nama ada, tasbih cinta, isabella dan lelain yg me x igt, tp semua nama glamer u
tapi memang sedap!!! Kek dia lembab n terasa. Tp bukan rasa marjerin & tepung tau!!
Me ni cerewet skit, sebab bila beli atau org bagi, asyik rasa tepung & mentega jer, walau warna jer meriah. Tp yang ni, memang tak tipu, boleh rasa beza rasa setiap kek okey...


Antara yang dijual....RM 10 sepeket


ni antara kek yang me beli, x banyak 7 jer...duit skit, kalu byk, byk lg me sambar


tengokla org yang dtg x putus2....


 
Hah yang ni mesti uols kenal kan..yg glamor tu..



tengoklah glamor x glamor kedai ni, penuh gambar artis jer...


ni pulak tester dia, dah mcm raya pulak me tgk, 
Tapi yang pasti TAK SEDAP ok..me ras satu kek dia tu, rasa mcm kuih tart gulung jer...kering
Jangan marah ekk..me x beli pun kat tpt glamor ni
Tau la u dah glamor, tp pls tlg jaga kualiti yer...tq


2 comments:

Mama Zharfan said...

teringinnya me nak mkn kek lapis tu...

asfiedaimpiana said...

nak me delivery ke Notts ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!