Saturday, December 29, 2012

Pavlova lovers - KL & Klang Delivery

Salam,

Ada sesapa yg nak order pavlov esok? Kebetulan ada order nak anto ke area KL (Ampang, bukit antarabangsa, melawati, cheras) waktu pagi & Bukit tinggi klang.

Sesapa nak order boleh msg ke 0163165209 k.. Pesanan hanya diterima sehingga 8pm ni aja k
N its limited. Cepat promosi sedang berlangsung

Harga promosi:
Medium - RM20 - 6"
Large - RM 40 - 8"
Xtra Large - RM60 - 10.5"

Buy 4 medium foc 1 medium
Buy 2 large foc 1 medium ok

Delivery caj RM10-15 depends on area..

Friday, November 30, 2012

UPDATE - SEMI INNER @ HALF CARDIGEN - NEW IN TOWN

Ini adalah Iklan tampal.

Assalamulaikum pembaca. Saya nak share new item yang ada (MOOD BIZ MUNCUL). Harap memberi manfaat.


Ada 40 pelbagai warna dan sangat berwarna-warni. Kepada yang berminat bolehla order dan maklumkan warna apa nak yer...


HARGA RM15 xclude postage yer. Kos postage guna poslaju RM7 (1-3helai, sebab 4helai ke atas rege pos naik n ikut berat)

PROMOSI BELI 3 HELAI = RM52 include postage tau!

Kalu beli 10 helai ke atas harga ada diskaun...kalu 9 kebawah harga sama RM15..

Stok dah ada dlm tangan...nak boleh order dan akan di pos secepat mungkin!!! :D

Sesuai di pakai untuk yang aktif bersukan ie sukan tgh panaas la mcm memanah, hoki, bola tampar, kayak, perahu panjang etc la...

Ada size XXL sesuai untuk lengan yg bersaiz besar dan selesa sedikit memakai.

Size XXL = RM 20/pcs xclude postage

Material cotton..



nilah contoh inner yang digantung...





From left:
B1 - Dark Blue
B2 - Jeans Blue
B3 - Navy Blue
B 4 - Turquoise
B5 - Light Blue

From Left:
C1 - Light chocolate
C2 - Medium darken
C3 - Semi Darken
C4 - Dark Chocolate

From Left:
G1 - Dark Grey
G2 - Light Grey
S1 - Skin Color
W1 - White

From Left:
GR1 - Green
G- Grey
GR3 - Dark Green
GR4 - Hijau pucuk pisang

From Left:
GJ 1 - Jeans Grey Light
GJ 2 - Jeans Grey
GJ3 - Jeans Grey Dark


From LEft:
Y1 - Yellow
Y2 - Light Yellow
Y3 - Dark Yellow


From Left:
YY 1 - Kuning Air
YY 2 - Coklat
YY 3 - Coklat cair
From Left:
R1 - Merah
R2 - Merah Hati
R3 - Merah Cherry
R4 - Merah bata

From Left:
PP1 - Dark Pink
PP2 - Light Pink
PP3 - Semi Pink

From Left:
P1 - Dark Purple
P2 - Purple
P3 - Semi Light
P4 - Light Purple


Sekiranya berminat sila email saya di asfieda_1313@yahoo.com
untuk pre order. Sila nyatakan nama anda dan kod warna yang dinyatakan di atas.

Tuesday, November 20, 2012

Kopi O Corner ~ JJCM Dah Datang ;)

Salam,

Rakan bawa makan tengah hari di Kopi O Corner ni, rupanya JJCM dah pernah datang n Ai tak pernah tahu pun hingga nampak logo jjcm tergantung.

Mmg ramai org datang makan kat sini, tapi waktu urus niaga dari pagi hingga petang sahaja. Makanan pun boleh tahan sedap & harga berpatutan.

cantik hiasan dinding tu

menu makanan tengah hari Ai (RM10.00 - ada telur masin goreng, ayam goreng berempah,udang goreng petai dan pajeri nanas)

menarik jer nampak telur masin goreng ni

De Tamu Cafè - Satok Sarawak

Salam maal hijrah 1434hijrah.

Alhamdulillah..masi diberi nafas lagi utk hirup.

Minggu ni kena ke Sarawak atas tugasan, malam tadi kenalan bawa pergi ke sebuah kedai makan di Satok Sarawak. De Tamu Cafè namanya (kata tetamu kan, .;) i like )

Makan apa je kat sini Banana Cheese ie goreng pisang letak skit susu + cheese skit, makan mee kolok...tu je la yg dimakan pun.. Boleh tahan ;)

Saturday, November 10, 2012

Padang Brown Penang

101112

Cantikkan no tu?!

Har ni dpt la bersiar2, keroje pun dah abis. So destinasi pilihannya ialah Padang Brown. Havoc gak kat sini..jom cuci mata ;)

Durian Balik Pulau @ Pulau Pinang

Alhamdulillah...


Sedap, lazat, enak dan semualah
Syukur atas nikmat Allah

Friday, November 9, 2012

Jeruk Madu Pak Ali ~ Pulau Pinang

Salam,

Kalau datang ke Penang tak sah rasanya kalau tak beli jeruk kan, nak-nak jeruk buah2an. Macam da jadi 1 trade mark bagi Penang je jeruk tu.

Selalu orang datang Penang aka cari jeruk di kawasan Chowrasta dekat area komtar. Majoriti yang berniaga adalah cina & ada juga lain2 bangsa.

Masa datang Penang ni, ada sorang kawan perkenalkan jeruk jenama Pak Ali. Ramai yang cakap (org tempatan pun sama) jeruk jenama ni kalu makan @ hirup air jeruk tu Insya Allah perut tak akan pedih @ menipis sebabnua mereka pakai cuka buah berbanding sesetengah kilang yg menggunakan cuka buatan.

Saya akui pertama kali maka jeruk pelam (yg ada kulit tu) rasanya lain sangat..sedap. Selalu kalu mkn jeruk kan kita akan rasa cam masam2 & perit pedih kalu makan banyak2, tapi yg jenama ni makan banyak pun still ok lg tekak tu..ceh cam iklan je (Pak Ali kalu baca ni kena bayar royalti hehehehe)

Lokasi kedai ni di Medan Suri di Sg. Nibong berhampiran stesen bas Bas Bayan Baru. Dekat kawasan airport penang. Ada juga kata tempat ni namanya Astaka. Yg pasti kedai ni kat kawasan food court. Mmg ramai la org yg databg membeli jeruk ni.

So uol kalu datang penang jangan lupa ye ;)

Monday, November 5, 2012

Al-Fatihah~Perginya Ayahandanya Tercinta

Salam,

Pagi2 lagi dikejutka dengan panggilan dari abah, saya mmg risau kalau dapat panggilan dr famili waktu2 pagi, takut ada berita tak baik. Nampaknya telahan saya benar.

Abah beritahu ayah adik ipar saya baru saja meninggal mengejut pagi tadi. Luluh hati ni tapi tak rasa sedih sangat.

Saya hubungi adik ipar (perempuan) bila dengar suaranya dan esak tangisnya 'kak ayah saya dah tak ada kak' airmata saya bercucuran mengalir, mau tak sedih, ayahnya yang sihat walafiat pergi mengejut begitu.

Kalau dah ajal, tak kira bagaimana keadaan Allah tetap menjemputnya pulang.

Buat adik iparku, Faezah - bersabar & tabahla menghadapi dugaan ini.takziah buatmu sekeluarga

Saturday, November 3, 2012

Topgear Treasure Hunt 2012- KL-Penang

Assalamualaikum,

Memulakan hari minggu dgn Treasure Hunt! Pestime join n kebetulan tumpang tuah kawan yg menang contest Caltex so dptlat wave fees n3 (kata compers kan hehehehee)

Kami berkumpul di Citta Mall Subang. Pestime juga datang sini. :)

Perjalanan akan dimulakan dari Kl- Penang..

Sgt teruja & nebes. Mengharapkan kemenangan sudah semestinya tetapi yg penting pengalaman. ;)

Thursday, November 1, 2012

Pav's Lover with Famos Blogger n Comper

Dua minggu lepas sebelum hari raya Aidiladha ada event dgn Nutox, dapat la peluang bertentang mata dengan rakan2 blogger yg famos amos cam selebriti ni kan.. Sapa lagi kalu buka Dyat. Uols kenal? X kenal g cari majalah maskulin hihiihii

Selain beliau ada lagi beberapa kenalan blogger yg mmg telah lama kenal cuma blum bertentang mata je hihihihi...

So me pun kebetulan ada bawa pav's lover bagi le peluang celebriti ni merasa...hikhikhik

Nice to know uols ye nana, sis aimi, dyat & badz, ;)
Sis ziema dah kenal dah hihihii

Pav's Lover with Pajura @ Fazura

Alhamdulillah,

Sukee sangat bila Pajura kata sedap..bukan senang nak dpt peluang artis rasa air tangan kita ni kan.. XD

Uols bila pula nak order n rasa?

Insya Allah takkan mengecewakan hihihii ;)

Pavlova @ Pav's Lover Bakery

Assalamualaikum,

Hari ni dah 1 November 2012, pejam celik pejam celik dah nak ke penghujung tahun 2012 kan.

Hari ni juga merupakan ulangtahun kelahiran my lovely sister..Sanah Helwa adik!

Ok macam yang uols tahu (pada yg tahu le, pada yg x tahu meh nak bg tahu) saya ada menjual pavlova n others bakery product. So pada sesiapa yg berminat boleh ke FB page n klik klik la kat Pav's Lover Bakery..


Saya menyediakan penghantaran dgn mengenakan kadar caj yg berbaloi di sekitar lembah klang...

Sesapa yg berminat boleh order n pm saya di 016-3165209


Tuesday, October 2, 2012

Maya Karin with Pav's Lover Bakery <3

Assalamualaikum,

Rasa suka sebab dapat promosikan produk keluaran Pav's Lover Bakery pada Maya Karin masa attend Majlis Innershine tu, me salah sorang pemenang tu ;)

Dah tahu terpilih sebagai winner dan dpt jumpa dgn retis, me pun pulun buatkan Pav's Lover & Rvc.

Puas juga menunggu nak dapat peluang untuk bagi Maya rasa my Pa's lover & Rvc tu, nasibla organizer sporting dan bg me peluang tu. Apalagi peluang depan mata..;)

Syukur alhamdulillah she like it n compliment me..tq Maya ;)

Psssttt - pada sesiapa yg duduk sekitar Klang Valley n nak order boleh like Pav's Lover Bakery di FB page k :)

Monday, October 1, 2012

Sinar Kasih Maya Karin

Salam, minggu lepas attend program Innershine, menang contest FB innershine, jd dapat hadiah ni ;)
Selain dapat hadiah produk baru innershine.

Monday, September 17, 2012

3S-Suami, Sakit, Sayang

Assalamualaikum,

Hari ke empat 'percutian' yg ditaja oleh Hosp Putrajaya hehehehe boleh gitew?
Suamiku admitted coz he get foot ulser aka bisul. Orang yang ada diabetis ni kalu kena bisul sedikit berbahaya utk diuruskan di rumah. Jadi nak tak nak kena admit juga. Utk kebaikan dan persekitaran yang bersih.

Tempat isteri disisi suami. Dalam keadaannya begitu, saya terpaksa l bermalam di hospital juga. Dah 2mlm tdo siap bawa bantal n tikar. Alhamdulillah walaupun tidur sekejap2 tapi lena.

Sunday, September 16, 2012

Al-Fatihah~ Seorang Rakan PTD Meninggal Dunia Sewaktu Jalani Wataniah

Petang tadi jadi isu hangat kes ni, mengenalpasti punca dan solusi utk mengelakkan kejadian ini berulang di masa hadapan. Nak komen banyak nanti kena banned. Jadi bacaan lanjut di link bawah;

http://www.sinarharian.com.my/nasional/kadet-ptd-maut-ksn-arah-henti-aktiviti-lasak-1.85708#
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!