Sunday, October 24, 2010

Its Ur Convokesyen Cik Yatie (21.10.2010)

Salam uols...hari ni me x keje coz makcik me dtg rumah nak berkonvo, pagi2 (x brapa pagilah) kitorang dah kuar rumah gi buat rebonding rambut dulu (bukan me tau)...kemudian br berfotoshoot...heheheee.

Anyway Tahniah yer Cik Yatie atas Konvokesyen (sijil medical for nursing, ntah me pun x tau pebende ke namanyer. =P)

Tgkler org yg x brapa pro amik pic tu...buat cuci2 mata uols jer, (pic me tu my cousin yg amik, sempat gak perturunkan ilmu yg x seberapa tuh...sharing is caring =D)


my cousin yaya a.k.a my model n my mangsa =P
























convocation's gurl..my untie

my untie with her fren a.k.a the best student!! Kak Ee..congrate yaa

yeayy...jerih + Perih + penat + lelah ku berbaloi2...









chik yatie, mak ngah n yaya





tq yer yaya...me suka pic ni coz mcm chantek =P
Uols tahu kan kat mana.=D
igt dlm mag jer bleh tgk, akhirnye me pun dpt capture gak...ahaksss


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!