Sunday, October 3, 2010

HOME MAKE OVER ~ =D

Assalamualaikum semua..

Wee...23x sambil bertepuk dan terlompat2 (ahahahaa, tpu jer) +D, hihihiii. Mlm ni rasa gumbira sesangat bila tgk perubahan drastik kat 'rumah' @ blog sendiri...hihihihi. Bukan apa, smalam ketika Bro Framestone n Khaizarien (kawan blogger) datang rumah beraya a.k.a 'open house tak menjadi' (Sampai ke dini hari tu derang melepak kat umah me, yer arr dtg pun dah mlm, bukan selalu kan). ME sempat lah menuntut ilmu pembloggeran (ahaks, sesuka jer buat istilah sendiri), dgn Bro, tanya itu ini n ntah2 apa2 lagi la...last2 Bro offer diri nak 'make-over'kan blog me, bio nampak kemas skit (eee..malu pun ada bila ada org nak tolong,hihihi) *tp dgn berbesar hati me gembira yg teramat sgt*. 

Dan malam ni tadaaa...lihat jenguklah, 'rumahku yang serba baru' ahaks poyo. Cuma Header jer tu tak tuko lg, nanti la, me buat operasi, tak pun tuntut ilmu dgn Azrul :D

Emmm tetiba teringat blog MamaZharfan @ Kak Suzi yg kebetulan pun dah buat make over, cantik n free lg (coz dia menang hadiah)..macam sehati pulak, 'buat make over blog' kan? hihihihihi

Harap2 lepas ni ramai yang datang berkunjung yer.. n rasa lega skit nampak 'rumah tersusun n tak bersepah' hihihihi DAN...TRAFFIK naik HARAPNYERR =P

p/s: Bro Framestone nanti me bg upah yer =D

5 comments:

mama zharfan said...

cantik!! i like :) u kena rajin BW utk promo ur blog :) me pun lately dh tak sempat BW :) sekadar buat entry ajer :) keep up blogging yer :)

asfiedaimpiana said...

=D..tq for coming..ngeh23x...hehehehe..suka buat n3 n then see ur name to comment on it..hihihhii
tq so much for supporting me sis, me jarang buat BW, x sempat. :(
By the way no more shoutbox, sape nak komen kena login FB...huhuhu

Bro Framestone said...

cam kemas dah blog akak ek...

yg lain nnt kite make over kan ek

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

PearlnScarf said...

dah cantik pun blog diey

asfiedaimpiana said...

Bro- wah nampak ngat sblm ni belog ni serabut kan. =P
Pearl-sblm ni x cantik ker? ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!