Friday, October 1, 2010

MAKAN FREE KAT NANDO'S IKANO (MENANG CONTEST)

Salam Syawal yer...n salam Jumaat gak
(Sori previous entri x bg salam, tu entri maraton contest hahahaa, teringat contest  i love u yg di tag oleh mamazharfan me x buat lg, tu yg marathon tu, :D)

Last Sunday rezki me murah sgt...dapat 2 pass makan for 8ppl k utk pre opening kat Nando's Ikano, fully sponsor dinner n lunch tau!! ( Sampai nak termuntah dah...)derang launch esoknya..so kira ahad tu simulation la..jom layan pic


my hubie with Nando's Monopoli Money...hehehehe

our lunch...

tgk la tuh..licin ooo

da faveret meals.. ;D

chakk...yo its me 

the design...lain dari outlet lain tau..

setelah penat layan cust, derang layan diri sendiri lak.. kena makan tau!!

my guest of da day.. Broframestone & Khaizarien...(kira open house aku gak la ni, time gath dulu aku promise nak invite derang open house, kira tertunai gak la kan)

da centre...kira mcm tiang seri la tu..

new concept design..

da entrance...

brainstorming session

Kenyang nyer Allah saja jer yg tahu.. Thumb ups!! :D

3 comments:

mama zharfan said...

yum yum jeles2..me + hubby dua2 minat mkn nandos :) sanggup kami pegi manchester sbb nak nandos (outlet halal) tu

Bro Framestone said...

Thank kak belanja hari tue

open house or opening house of nando's he..23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

FeezMior said...

wuu..nandos mmg best.. baru mkn smlm..

tp xde laa mkn free mcmni..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!