Tuesday, October 19, 2010

Chocola Exhibition @ Mid Valley (15-17 Oktober) part 2

Salam uols...

Emm samb balik ceta aritu ekk...korang tak baca lagi  ker? Baca kat SINI. Masa pergi sana dapat gak jumpa dgn Chef Amir Coklat tu...dah 2 kali jumpa dia, tu pun jumpa time xpo gak...tp aritu dia x ada buat demo, nak amik pic punya pasal sanggup tunggu smp dia selesai berbual....hihihihihi


derang pun nak gak

Chef Zam tgh demo apa ntah kat menteri.


Pastu pusing2 ler kat Xpo tu..emm x menarik sgt n frustrated gak coz cadbury company @ otai2 coklat tu x ada, yg ada coklat buatan mesia jer (Moral of Story sokonglah produk buatan tempatan yerk =P)..tgk ler cekelat2 tu yer (x banyak pun pic)





coklat tu...buat napkin holder...ee sayang nyer nak makan

nak juga tuh...emmmm


perlu tahu asal usul ni..

da biggest koko coklat...ramai oo yg beratur nak ni..

Dan...me masih mengharapkan keajaiban =P
*sapalah pemenang bertuah tu yer*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!