Saturday, October 16, 2010

Chocola Exhibition @ Mid Valley (15-17 Oktober) part 1

Salam uols....

Weee sronok ngat arini dapat spend masa for me self (tp ada hutang dgn si dia yg perlu dibayar k =P )
Neway 10q to Khaizarien n Broframestone yg sudi teman n melayan me gi xhibition tu n bawa gi the Gardens makan kat sana. So kita tgk pic Exhibition tu dulu...(oopss pada sesapa yg Chocolatholics tu esok ada masih dibuka xponya yer,best!!)



Y. Bhg. Datok Bernard Dompok
(kebetulan dpt bertemu dgn Pak Menteri)

Mr. Koko Mascot


Mr Paparazis yg sedang shoot kat Menteri, me shoot la diorang


Aweks ni WArtawan, tp x tau Channel mana rasanya RTM



Menteri tgh Deco kat Cupcake

The Biggest Chocolate Hamper to win..teka Value dia brapa RM
(Kalu lah me yg menang dgn  tekaan tu...akan ku buat sebagai Hadiah GA utk Korang...bestkan, Masin lah mulut ini, AMIN!)


Cupcake @ Silverspoon booth a.K.a Chef Zam punya kolej

ni ialah coklat yer ...

P/S: Jemput korang gi beramai2 yer...best, but da truth x best coz my paberet coklat @ Cadbury, Kit kat x ada pun kat Ekpo tu =(

3 comments:

Mama Zharfan said...

menarik expo tu sbb mcm unik gitu :)

khaizarien said...

bestkan...tq akak ajk sy skali...nyummy

asfiedaimpiana said...

sis - tp x mcm awal thn aritu lg best coz we can know da chocolate supplies, ni byk yg join homemade @ yg kurang dkenali n coklatnyer pun kena pandai rasa....yg penting me dpt mkn coklat freee =D...
zarien - same goes to u, kalu x krn kamu n bro x happening laa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!