Friday, October 8, 2010

Syok Sendiri


Salam.

Hihihihi, me rasa nak lompat sambil tepuk2 tangan jer coz masa me tgh online, ada gak org lain yg usha my blog ni, maklumlah blog ni picisan giler n x ada pun org nak dtg (eleh sendiri pun jarang g umah orang. :P )
Bukan slalu tau me dpt tgk ada 2 org, slalu rasanya me sorang2 jer yg baca blog me (hahahahaha)
walaupun ianya cumlah 2 (hek eleh, kira sorang je pengunjung kalu tolak myself kan)..tp rasa macam nak tegur jer org yg tgk tu, nak tanya feedback...hahahaha
*n3 syok sendiri :P*



2 comments:

PearlnScarf said...

hi .. i nie ur silent reader hihhikhik

asfiedaimpiana said...

yer ker?...tq2 yerla blog ai ni bukan ada apa sgt merapu meraban jer...hihihiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!