Tuesday, October 19, 2010

Hujung Minggu Da Boom

Salam uols,
*rasanya n3 skit xpired laa..*


Hujung minggu yang mmg da boom...Sabtu pergi tgk coklat Exhibition n dpt join Contest Makan Coklat. Nasib ler ada blogger yg sudi teman, kalu x bosan gak g sesorang jer. Tq yer Khaizarien n Broframestone (tetiba plak bleh close dgn derang ni, emm well ukhwah x mengenal rupa, pangkat dan harta kan, lg pun derang ni bleh plak masuk kapla ngan me, kira oklah. Syukur la gegara gathering blogger telah menemukan kami . =D)

Lepas jenjalan kat Xpo tu, kami lepak kat The Garden then patah balik g Xpo (nampak ngat me ni mmg betul2 obses ngan coklat kan. =P) Dah tu petang baru balik, (nasib le keperluan rumah, apa yg patut dah dibereskan...hihihihi) sampai dekat maghrib, me ajak ler dua pacar tu lepak umah me, me buat nasi goreng kampung, me tahu derang tu lapor coz time kuar td x makan, (ada tokoh kakak mithali tak? =P) lg pun rumah ada stok makanan yg bleh dimasak, masakler (mother in law kata umah me cam 7-11 taw...hahahaha, bleh korang bayangkan tak?). Alhamdulillah nasi goreng tu habis kami berempat (include my hubie) makan...nak kata sedap ngat tu idakler, janji cukup rencah segala. Tak tahulah sedap ke tak, tp broframestone makan banyak...sedap ke bro? Hahahahahaaha

Rumah me jarang org datang, tu yg bila org dtg rasa meriah jer...lewat ml m gak derang balik, seronok bermain bersama ‘anak-anak’ me kat umah tu. (Anak? Bila me beranak?) Anak-anak APPLE yg bermacam jenis kat umah tu...hihihihii , ditambah plak dgn kelajuan tenet yg x hengat tu...kira okler streamyx 4MB ....laju la tu kot.

Ahad me x ke mana-mana, hari husband n wife *wink*wink*...haah korang pk apa hah? =P
Rileks2 kat umah, lazy n n tired...huhuhuuuuu


Kesimpulannya – tq to u guys make my weekend.

aksi kami ni turut dirakam oleh cameraman tv tau..ntah mana ler pic tu ek?


cam real jer buah tu


beso bapok pokok koko ni..


moh petik buah koko


secocok tak? =D


mendelah yg dimenungkan tue? 
takut kekasih hati dikebas org ker? =P


tgh nuntut ilmu blogging ngan otai....hihihihi

p/s: sori yerk...sume pic ada itu trademark...hehehehee

3 comments:

Mama Zharfan said...

fun! best dpt lepak2 dgn kwn2 :) nanti mskkan nasi goreng tu utk me plak yer :)

asfiedaimpiana said...

hi kak, nasi goreng utk akak? no hal punyer...tunggu akak balik mesia jer ;D

Ke nak me turun sana? ahakss

Bro Framestone said...

lepas nie kite lepak sesama lagi ek

mahu xreal... angle baik punye tue

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!