Sunday, October 10, 2010

Welcome New Baby!!!

Salam Hujung Minggu...

Weehehehehe....cehceh hhihihihii, suke tak igt bunyinyer :P. Mestilah ada orang baru katakan. Bila masa beranak? mengandung tak, apa tak, tetiba dapat anak? Ko bior betul, ko amik anak angkat ker? Nape? Tak boleh? Bukan x tak boleh, ko jangan putus asa, berusaha lah selagi terdaya...hahahaha chooppp...enof ok. 

Merepek tak tentu hala..stop k stop!!! 

For ur information, memang la tadi umah me terima org baru tu dia
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


sayalah orang baru itu ;p
*'nama saya Cik Tosh'*

Apa igt senang ke nak dapat Cik Tosh ni, tu diaa nala skit punya seksa tau, main treasure hunt me ngan hubie pusing 1 putrajaya sampai dengkil, dari satu kedai ke satu kedai. (Kena gak anto arini, tu kat umah 2 bakul tau tunggu, tambah lagi my sis n my untie dtg umah, so kesian lak kat diorg, nak tak nak kena dptkan arini jg). Ada yg berkenan tp x leh delivery hari ni, (ahad kan mana ada tokeh nak byr double pay)..ada yg tak brapa berkenan bleh plak anto..
So after decide n berbincang dgn hubie, kami pun stuju amik Cik Tosh ni kat Dengkil. 10kg tau kapasitinyer... Walaupun berdua, pakaian bleh tahan berat2. He is da 1 who really hepi coz sblm ni our washing machine semi auto n he really malas nak 'layan itu semi auto', ni dah dpt gading bertuah, tanduk tidak berguna lagi. Dialah yg paling gumbira tau, letak yg kotor kuar yg bersih. huhuhuhuhu. 

Actually my old machine tu motor dia rosak n dah tanya kos utk repair ie 100+, x berbaloi lah pulak, me beli dr adik $200 jer, so decide beli baru, sapa yg bayar? itu gores dan menang juga yg kena. :P 

Selamat Berkhidmat Untuk Negara yer CIk Tosh, jangan nakal2 tau :P




2 comments:

mama zharfan said...

me pun dh rindu kat my Mr Singer kat umah kat msia hehehhe
best tu dh ada helper a.k.a. Cik Tosh tu ;)

asfiedaimpiana said...

mau tak besh...cepat n jimat tenaga, my hubie bersorak riang tuu...sis dah buat my 1st GA tu..hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!