Thursday, October 14, 2010

HADIAH YANG KORANG SUKA

Salam readers...

Emmm...me tgh buat survey tu, feel free to answer it yerr. Coz lepas ni me nak buat CONTEST LAGI dan rasanya macam bagi kat raaaamaaaaaaiii orang (hehehehee, macam le banyak ngat duit =P). Tapi mmg sedang diusahakan (mengumpul dan mencari hadiah2 yang sesuai utk pemenang). So tolong yer jawab survey tu...senang me nak sediakan hadiahnyerr..

Hati rasa cam happy jer dapat bg orang hadiah (to share da feeling that i feel when i won somethin)

4 comments:

mama tisya said...

wah nk buat contest lg..murah rezeki kalobg adiah kt org:)

Mama Zharfan said...

apa2 hadiah pun ok, yg penting ikhlas :) kalau poket tebal, bagi ajer cash ngeh ngeh ngeh

asfiedaimpiana said...

Mama tisya - amin!!!
Mama zharfan - cash? Emm rasanya poket x setebal mana
;D, me byk beli brg2 ie souvenoir, craft item etc, suka beli tp then rasanya mcm x guna, dats y baik bg kat org kan..hihihiii

Bro Framestone said...

alangkah indahnya sekiranya iPhone free menjadi miliku he..23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!