Tuesday, October 26, 2010

730 Hari Kita Bersama

Salam uols...

Alhamdulillah hari ni anniversary kami yg ke 2, tp sikit kecewa coz kami berpisah, minggu ni turn aku lak bertugas luar rumah aka outstation, x dapat nak raikan bersama2. Nak update blog pepagi plak tenet susah sangat linenyerr. Geram, ni baru laju skit. Tp x bleh lama2 krn tugasan dan komitmen tugas yg menanti, masa senggang yg berbaki ni le br bleh nak kemaskini.

Pejam celik pejam celik dua tahun dah kami berumahtangga, rasanya baru sebentar td kami diijabkabulkan. 730 hari dah kami lalui bersama-sama, masih banyak lagi halangan dan cabaran yg terbentang di depan yg x dpt kami jangkakan, musuh2 dan anasir2 serta parasit2 yg ingin merosakkan kebahagiaan kami sama ada nyata @ tidak, sedang menunggu saja masa dan peluang. Jika iman dan keteguhan diri tidak kuat, akan lemahlah ikatan ini.

Nak-nak pada ikatan yg terlalu muda mcm ikatan kami ni, andai dicuit skit jer suis nyalaan api kemarahan @ kecemburuan yg x bertempat nescaya akan musnahlah ia. Hanya doa, tawakal + keimanan kepada Allah sahaja menjadi benteng kekuatan diri dan pasangan. Amiinn

Baru sekejap tadi terima kejutan dari hubie ketika sedang berkursus!!
Terima Kasih Sayang!!!


8 comments:

Mama Zharfan said...

happy 2nd anniversary :)
comel bunga tu
moga2 ada rezeki dpt baby cepat2 :) Amiin

asfiedaimpiana said...

Amin n tima kasih mendoakan, hubie cdg buat surprise tp dah terkantoi dulu, gara2 blooming florist termiscall kat hp me. =D

mama tisya said...

happy 2nd annniversary..smoga berbahagia hingga hujung nyawa bersama suami tercinta

asfiedaimpiana said...

Mama tisya tq yer...Amin!
Dah g redeem voucher tu?
Me x pasti brapa rege, tp rasanya dlm 80++

Mama Qiestina said...

WEEEEEEEEE lomentiknya hubby ko..jeles gwe. :P

btw happy annv u all.semoga allah bagi rezeki baby nanti..insya allah.

mama tisya said...

insya aalah sabtu or ahad ni p mkn

cicakgirl said...

Assalamualaikum kak asfiedaimpiana,
saya dah hantar e-mel berkenaan pada 20 Oktober 2010.

asfiedaimpiana said...

Mama qiestina tq yer bebb
Mama tisya pergi jgn x pergi, rsvp dulu kat diorg,
Cicakgurl add u yg duk tmn sirambai ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!