Saturday, October 16, 2010

Chocola Eating Competition Result =D

Salam uols, 

Previous n3 me dah mentioned pasal me join makan coklat kan, so now dats reveal da result...tp tgk le gelagat peserta2 tu esp me (sori buruk beno muko yer =D , n tq to my photographer of da event @Khaizarien )

ni lah coklat yg aku kena makan, 10 biji yer...


ni pula antara peserta2 yg masuk...cian cik abe tu sorang jer lelaki


Korang igt derang nak bg kami makan n menang mcm tu jer ker?
Sori yer...kena makan guna chopstik ok, cuba bayang kan

Ketenanganku dan ke'cool'anku diganggu oleh Mr. MC ni, dia jeles tau me peserta paling cool n eleks jer makan...


Cian ler bro ni tau, 1 pun dia x dapat, coz dia x reti guna chopstik


tgk mulutku!!..MC ni kaco jer, tgh bersungguh2 tu tuk ambik yg sebijik tu, leceh sgt...

Akhirnya...da last choc in da mouth!!!!....yeayyy me menang!!

Ni lah pemenang pertama Umi Oven (1 of da exhibitor)...hadiah best VOucher Sunway yg bernilai RM 100)

Dan Me...2nd winner, dapat goodies fm Lembaga Koko...





Ni lah hadiahnyer...isi? biasa2 jer 

7 comments:

zool said...

wah best tu.. coklat2..

khaizarien said...

tahniah kak....2nd place pun ok.....hehehe ingt senang?.....

Mama Zharfan said...

congrats as!!! experience yg sgt unik!! hadiah kurang debomb hehheh ;)

Aizat Shafiq said...

wah2...
cepatnye kak naik entry...hehehehe...
sempat jugak tengok akak makan coklat tadi...hehehehe

asfiedaimpiana said...

zool - me mmg gler coklat
zareen - ajak masuk x mo, tq coz make me day
kak suzie - haah adiah jer kureng, tp nasib 10 biji jer n coklat yg kna mkn tu pun x kena me taste, tp telan gak la =D
aizat - alamak...kamu ader ker?...malunyerr dah la br jumpe n kenai kat the garden hihihiiii, jazman ada amik gambo sis ker? ( sempat lg tuh, ;p)

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

wow...... kalau tau ada pertandingan mcm ni... i pun nak masuk. ahaks..

asfiedaimpiana said...

diana, me pun kebetulan g smula ke xpo tu n time utk contest tu pun nak mula, apalg terus jer daftar 1st contestant lak tu...hihihiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!