Monday, October 11, 2010

Makan-Makan @ DoubleTree Part II

Salam..

Last night me bawa my unties n lil bro gi makan kat Hotel Double Tree by Hilton ie redeem voucher yg me menang contest aritu, buffet dinner for 5 @ The Makan Kitchen. So me n hubie plus they all jd lah 5. Makanan mmg best, tp kami makan seafood ler byk, ketam n udang grill, dim sum palinggg banyyaaakk n makanan lain, yg pasti kami x amik pun ayam ker daging ke ikan, mmg x pandang langsung, coz makanan tu dah biasa.

Jom layan..pssst ada sesuatu juga tau, tgk la sampai habis...




inside the lift...

see the food?..tu br permulaan

hubie with the chinese food ie dim sum meh

ni my lil bro yg  makan apa juga, x kira ler mknan tu br 1st time 
dia akan cuba juga...ni 1st time pakai chopstick n he did it
(kata ada darah chinese kan ;P)

see daa foood again...
*with my lovely unties*

my untie ni 1st time pakai chopstik, terkial2 gak la nak kepit dim sum tu

5 of us...nak balik dah...daaaa



sempat lagi tu dgn aksi Kamen Ridernyer...hihihihi :D

with him...nape me nampak gemukss giler...uwaa :P


Tq Hotel...will come again


- Dan soalannya...beri saya sebab kenapa anda layak utk menang Voucher (diskaun 50% untuk makan di The Kitchen) The Makan Kitchen? 

-3 Komen terbaik akan memenangi 1keping voucher The Makan Kitchen @ Tosca (Restoran Makanan Itali ie 50% diskaun, valid until 30.10.2010 tau)

Syarat-syaratnya;

  1. Tulis komen anda.."SAYA LAYAK UNTUK DAPAT VOUCHER TERSEBUT KERANA....(TIDAK LEBIH DARI 10 PATAH PERKATAAN) B.I boleh B.M pun bleh
  2. Komen kat bawah ni jer
  3. Mesti tinggalkan nama n blog kat bawah, bagi sapa x ada blog tinggalkan email k
  4. Nak jadi follower bleh, x jadi pun bleh, x mo paksa2 ;D
  5. Pemenang akan dipilih berdasarkan KREATIF nyer ayat yg dibuat ok, 
  6. Tarikh tutup pada 16 Oktober 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 17 Oktober ok.
SELAMAT MENCUBA...

17 comments:

mama zharfan said...

as, nak kena promo contest u kat malaysian giveaway ni..baru ramai org serbu+join hhehee
me tak leh join le sbb kalau menang me tak dpt nak guna pun voucher tu...:p best of luck with ur contest yer!

asfiedaimpiana said...

ngeh...ngeh...ngeh...x dan la coz duration pendek jer, kalu lama bleh arr

cicakgirl said...

Assalamualaikum sis,
saya cuba buat slogan :D
Saya layak untuk dapat voucher tersebut kerana makanan itali menggoda hati dan siang malam buatku termimpi-mimpi.

Nama : cicakgirl
blog : http://cicakgirls.blogspot.com

Terima kasih.

tiefazatie said...

salam sis..alamak..kt tganu xde nie kan..hhuhuhu..xleh la masuk camnie..

Khaizarien said...
This comment has been removed by the author.
Khaizarien said...

Saya nk join kak

Saya layak untuk dapat voucher tersebut kerana nak berlanja broframestone sempena saya dapat kerja baru :)

http://www.khaizarien.com

Miza Yusof said...

alaa, kat kedah takda the kitchen. so tak dapat lah nak join :(

mama tisya said...

SAYA LAYAK UNTUK DAPAT VOUCHER TERSEBUT KERANA ingin mecuba kesedapan makanan di 'Makan Kitchen' bersama suami tercinta




nama:amy
blog: http://mamatisya.blogspot.com


hope ada rezeki bole celebrate my hubby's busday on 16 okt :)

impian dulena said...

assalamualaikum...

"SAYA LAYAK UNTUK DAPAT VOUCHER TERSEBUT KERANA MAKANANNYA YANG BERKHASIAT SESUAI UNTUK SAYA YANG BARU HABIS PANTANG"

nama : rozie
blog : //impiandulena.blogspot.com

*mana tahu leh sambut besday saya 23.10 nie :D...

Bro Framestone said...

Saya layak untuk dapat voucher tersebut kerana mahu dinner bersama si dia pada hari convo kami 30/10/2010

Syukri Mohammad Nor
kza1105@gmail.com

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

RMA said...

Saya layak untuk dapat voucher tersebut kerana saya tak pernah makan makanan Itali pun!



Email me kt sini ye kak: rozuan.mat.adam@gmail.com
Blog: LEPAKSZ

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

SAYA LAYAK UNTUK DAPAT VOUCHER TERSEBUT KERANA good foods need best eater and I'm the perfect choice.

NAMA: SITI NORDIANA NORDIN @ VIC
blog: http://lovelyvic.blogspot.com

kak ina kl said...

salam as..kasi can kat org lain..

izulman said...

Tak dpt join.. in sydney right now, coupon tk valid up to the date i come back malaysia.. :(

Imaan09 said...

SAYA LAYAK UNTUK DAPAT VOUCHER TERSEBUT KERANA saya teringin,kepingin, mengidam, kempunan & jeles tgk awak makan..

Huwaaa..nak jugaakk

nama : Zaliha Wahid
Blog : http://imaan09.blogspot.com

asfiedaimpiana said...

kepada semua yg participate tima kasih kerana menyokong contest pestime me buat ni...tunggu resultnyer esok yer...
sekarang masih dibuka lg sehingga 11.59pm...k

Anonymous said...

saya layak untuk dapat voucher tersebut kerana anarek tubesret rehcuov tapad kutnu kayal ayas

1hilmi (email spt dlm fb)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!