Tuesday, October 5, 2010

Contest Mudah Joe

Salam,

Joegrimjow buat contest..hadiah RM 100 tu.. senang jer cam ni



Cara

Dalam ayat tidak lebih dari 400 huruf, sila tulis apa yang anda akan lakukan jika dapat RM 10 000



Cara seterusnya


1 - (WAJIB) Tulisan kurang dari 400 huruf itu hendaklah di tulis di bawah entry ini di ruangan komen. Sertakan url blog dan email yang valid.


2 - (WAJIB) Copy paste komen anda itu di wall facebook masing-masing dengan permulaan CONTEST joegrimjow dipermulaan ayat. Contoh adalah seperti mana di bawah. pastikan joegrimjow berwarna biru (tanda tag) untuk buat tag sila rujuk entry ni



3 - (PILIHAN) twit entry contest ini di twitter anda. butang share ada di atas

4 - Tunggu keputusan yang akan diumumkan kemudian





Hadiah Pemenang

1 peserta yang paling banyak likes di wall facebook dan paling menarik akan memenangi RM 100 CASH!!!!



Tarikh tutup

Hujung 10 hb 10 2010



Twitter joegrimjow sini
Facebook joegrimjow sini

*******



Sangat mudah kan contest ni? untuk dapatkan likes di facebook tu, orang yang mahu klik likes tak perlu pun like page joegrimjow. sebab tu aku suruh korang tag nama dan post kat wall masing-masing. kalau korang post kat wall page joegrimjow, orang tu kena likes page joegrimjow dulu kemudian baru like wall yang korang tulis. LECEH. Jadi ini sangat adil lagi saksama. hehe. sebabnya aku memang nakkan yang paling bermutu dan cara yang paling orang suka. nak memahami psikologi manusia katakan. aceceeeeh =)
 
p/s: ME COPY DARI PAGE JOE

3 comments:

IN said...

Dalam perancangan nak join :D

PearlnScarf said...

macam menarik

Bro Framestone said...

niat hati mmg nk join..

tapi bila baca yang dia kne like2 tue yang wat bro unlike terus.. seksa nk cari

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!