Saturday, October 16, 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) oleh Kak Ina KL

Salam,

Ngeh...ngeh..ngehh...selain sendiri buat contest, join contest orang adalah satu KEMESTIAN =P
Emm, sebenarnya x tau nak taruk gambar apa, coz x byk gi beraya n open house umah orang pun me tahun ni, tapi kalu dah namanya kaki contest n gilo contest, me godak le DSLR, Iphone n etc yang boleh jumpa gambar time raya aritu. Ok stop..straight to the point k.

N3 ni adalah untuk Contest Gambar Kenangan Open House oleh Kak Ina KL

Sapa tu Kak Ina KL? (ala muka yang cam makcik me tuh, serius. 1st time jumpe Kak Ina ni, me teringat kat my untie, ada cam iras la)

tu kak ina


ni pun kak ina... (ni my untie la bukan kak ina tau)
cam sama kan?...=P

Kak Ina KL ni kira otai blog gak ler...me kenai masa kat sini


ni lah pestime kenai kak ina, me yg kat blakang kak ina tu (blakang budak baju merah @ noorafzan)
*psst, amik dr n3 kak ina pic ni hihihihii*

Ni pic yang nak masuk contest tu...


pic ni diambil masa hari raya ke-2 di rumah pakcik sedara, (guna iphone jer, tu yg x brapa terang)
Me pilih pic ni sebab ada pic kami berempat beradik *thn ni x ada gambo sefamili :( * 
Tp serius kek cheese dia mmg sedap, habis tu sepinggan yg me pegang. Hihihihi buruk lantak


 Tentang syarat-syarat contest senang jer ni haaa...
1. Buat N3 pasal blog akak..tak kisahlah macamana cara nak tulis..nak kutuk pun boleh.
2. Letakkan link akak di N3 tersebut.

3. Tinggalkan komen kat bawah N3 ini. Kalau kat shoutbox akak tak kira yer..dan jangan lupa letakkan permalink anda.

4. Tarikh tutup pada atau sebelum 22hb. Oktober 2010 jam 12.00 tengahmalam.

Dan yang paling penting sekali kenalah letak ayat ni di penghabisan N3 yer..


5. Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan darkbatman.

Nape me suka kakina kl? (sama dgn suka blog dia juga) .... Dalam Bentuk Pantun Me Karangkan =D
 
Kak ina orang nyer putih cumei
Sifat keibuan terserlah dari hati
Blognyer menarik penuh resipi
Hati terpanggil untuk terus mengunjungi
 
Masak-masak resipi dikongsi
Kalu x cuba pasti rugi
Ada juga yang kubuat tak menjadi
Adat belajar sudah pasti
 
Kak ina orangyer sempoi
Anak-anak blaja terror oii
Kat oversea dan juga kat sini
Hasil didikan ibu bestari

Kak ina seorang surirumah
Tapi bukan buta IT
Kalu jumpa sangat peramah
Rasa x segan untuk mendekati

Pada kak ina slalu rasa iri (me le)
Asyik dapat join parti
Tp nak bodek nuffnang me x reti (means nak pikat dlm contest)
Rasa nak berguru dgn kak ina nanti

Akhir kalam....

Kak Ina blogger best
Buat contest hadiah best-best
Memang rugi sapa tak join ini contest
Kalu menang lagi super duper BESTTT...hahahaha



LAst But Not Least

Contest - Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan darkbatman.

8 comments:

asfiedaimpiana said...

pestime utk n3 ni, me amik masa dekat 3 jam tuh...dari 15hb membawa ke 16hb...tak hengat tuuu

(catatan utk diriku)

Mama Zharfan said...

good luck as! nice entry

asfiedaimpiana said...

tq sis...
blaja dari sis juga, sis pun join laa..kan ada pic open house kat nott tu, ;D

kak ina kl said...

salam as...memang best dan terbaik pantun kamu ni..insyallah kalau rezeki boleh berjaya ni.

terima kasih sudi join yer..muka tu kan ada 7 orang yang sama kat dunia ni..nama akak dah letak di side bar kanan

asfiedaimpiana said...

kak ina - hihihihi...bontotku kembang seketika nih terasa terawang2...hahahahaa

Terasa kepuasan setelah 3 jam membuatnya...menang kalah biasalah adat bertanding kan... =D

Kak Azzah8 said...

Salam ziarah dan salam perkenalan,

jom join contest ni pulak!

"GA Nurazzah8 mana pulak ni?"

nurazzah8 said...

ok..dah follow u...

-rahz- said...

salam asfieda..
tahniah u pemenang ke 7 contest ni.cmana sy nak bg hadiah ye? niway, bg emel kat sy eh address.
z.muhaimin@gmail.com
thanks....

www.rahzbakers.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!