Sunday, October 24, 2010

Filem Terbaik FFM 23 tue!!!!

Salam...

Wahahahaaaa, me x ada keje nak update FFM 23, x sangka plak gatal nak update last 2 kategori ni yg lelain tu me x sempat nak updatekan laa..x terkejar beb nak tgk + taip...hahahaha

Tahniah kepada Pengarah Pilem Terbaik....me dah kata tadikan kat SINI,  tahniah ler filem tu memang hebattt laa..melatopsss n ada kelassss tu beb!!!

FILEM TERBAIK FFM 23~ MAGIKA!!!!

TAHNIAH KEPAD KRU PRODUCTIONS... hehehe tumpang gembira sebab me pun tgk juga filem tu. =D

1 comment:

mama tisya said...

tk sempt tgk lg citer magika


**voucher dh smp tq...nk tnye..mkn kt situ buffet la ye..adult brp ye..voucher tu bole guna utk lunch & dinner ke or mcm mn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!