Monday, January 10, 2011

Melaka Dalam Kenangan - Famili Vacation Part 1

Assalamualaikum....

Mungkin entri n i sedikit basi kan, yer la kisah holiday Krismas time tp baru sekarang nak update....tak sempat nak update....emmm tu la kan wanita multitask kan...(tasking la sangat uweekk...)huhuhuhuhu

Masa 25 Dec 2010 lalu, Ai dengan my family pergi bercuti ke Melaka....yer Melaka jer, tp its such a lovely moment okey...sebab sume adik beradik n ipar duai dapat berkumpul bersama....dan Alhamdulillah kami dapat menginap kat Merak Homestay dekat Taman Merak Mas, Bukit Indah Melaka.. Maklumlah time tu sume hotel dan semua homestay fully book der... mana nak dapat. Tapi berkat pertolongan sahabat Ai kat Melaka tu, Ai dapatlah juga menginap dekat such a lovely homestay beb.......maletttss tau homestay tu (harga pun okay.. RM300 jer semalam) fully equip, ada air-cond dan siap ada kerusi urut OSIM okay... (kesian kerusi urut tu jenuh berkhidmat utk kami semua...x berhenti2 tau kekekeke)

Tapi kami tak la ke bandar Melaka - uissshh tak mo la, sesak padat, sendat dan JAMMED tentunya...kami pergi tempat lain jer...yang pasti spent quality time with family its more important..betul tak?

 Bersama keluarga di Alai Ikan Bakar 
Servis slow derrr....

 ni lah lauk2 AI punya... sejam setengah tu tunggu...makan 20 minit jer...hikhikhik


MEREKA KESAYANGANKU!!!..MMUAAAHHHSS

1 comment:

5200v said...

salam ziarah...
datang ke melaka...
rugi x dok sini...
sila layari...
http://alaihomestay.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!