Monday, January 3, 2011

2011 Yang Mengujakan - Mood Ghairah XD

Assalamualaikum...Alhamdulillah Syukur sangat2 lah (sambil nak melompat2 rasa, tp apakan daya, keayuan kena kontrol..muslimah kan..:P) 

Ntah naper AI rasa sangat teruja la *beriya sangat bunyinya tu, poyo ker?* sebab lately ni my visitor bertambah dari sehari ke sehari, tp Nuff Tidak MASyUK OKEY :(, em tak kisah la. yang penting ada peningkatan kat blog AI ni ie makin orang kenal la blog ni, pasal Nuff tu x mo amik kesah la, lantak pi la dia nak masyuk ke tak *ada nada tak puas hati di situ yer uols :P*

Emm..AI nyer blog cipta rekod la kira this week (mula 27 Dec - 2 Jan nyer rekod la) dpt lebih kurang 1K viewer *hek eleh, 1wekk 1K viewer pun nak bising ker? Mungkin ada yg berkata demikian kan* tp yang AI tulis ni sebagai rekod la derr, utk kenang2an jadi rindu2an heheheeh...uols yg x ad blog mungkin x faham, yg ada blog tp x amik pot pasal viewer pun mungkin x mo nak faham, betul x? ngehngehngeh...

Bukan senang nak org kenal blog kita, jika x ada isu PANASS yang kuar dr blog kita tul tak? ... bukanlah nak gila glamor (woohoo sila lah tgk Cik ELia @ jejariruncing tu, dalam sekelipan terus MALATOPPS uols, smalam siap kuar paper derang semalam tau, jeles? Tak la..AI takutt u, to Cik Elia, AI sekadar nak pesan sbg kakak kay - berhati2 la dan pls kepercayaan dan kejujuran itu penting, coz org disekeliling sedang mengintai dan mencari peluang nak kenakan uols)


Psstt - jangan ada yang bengang yer...kalu x minat silalah beredar.

3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats as!!! kalau boleh maintain traffic gini, memang nuff akan jd masyukk...mine--UV daily average 400 lebih ajer pun, unless ada entry meletip, baru ler cecah 700 lebih sekali sekala :)

keep it up yer!!

Mama Zharfan said...

*type error : meletops :p

asfiedaimpiana said...

Tq sis - but jgn salah baca yer..tu Weekly report, bukan daily report huhuhuh...mmg teruja tp tu mingguan,kalu UV tu daily...sure kayo makcik hehehehe...sis pun dah makin MANTOOPP N MELETS U!!

Tp nada kuciwa ngan Nuff pun masih ada...@ AI masih x reti nak tarik traffic n increase the ting-ting hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!