Sunday, January 2, 2011

Supper @ Murtabak Singapore Bangi

Assalamualaikum, emm baru jer sampai rumah dah  mengupdate blog yer XD... ntah jadi cam ketagih pula nak update ni..

Ok tadi balik rumah hubie nak gi Bank Islam kat Bangi, ondaway tu mata dia sudah terpandang ini restoran..(tang makan tu cepat jer mata dia tangkap :P) kira cam gi supper la..makan kat sana, then lebih bungkus bawa balik..

Ni la kedainya...nak kata mamak bukan, nak kata melayu pun bukan, korang  rasa? 



Harga RM8 sekeping, ni di panggil 2 layer, ada yang 3 layer, tp x tau brapa hengget. Tp serius to say for me x sodap...kalu bintang tu 2 1/2 jer kot...rasa kulit dia selepas di masak cam tosei jer..
Sedap lagi yang dekat Muo, dekat seblah petronas depan Taman Tun Syed Nasir. (Dgr kata harga kat situ dah naik mendadak, no komen sebab dah lama x pergi)



Ni yang ana makan... :D

1 comment:

shida said...

"nak kata mamak bukan, nak kata melayu pun bukan, korang rasa?" - tapi bedal jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!