Saturday, January 22, 2011

Susahnya Buat Orang Tertunggu-Tunggu

Assalamualaikum....

Masya Allah sungguh lama tak mengupdate blog ni kan, dekat seminggu lebih dah rumah ni berhabuk dan bersawang, maaf yer datang rumah tgk bersawang. Terlalu penat utk update....tiba mood malas nak update even nak buka lappy pun malas (punya teruk kan penyakit M tu kalu dah melanda)
Cerita banyak yang hang dan hangin jer....

Masa cek msg di email.... AI just saw a few mail asked about their gift....huhuhuhuhu...Ai tau ai ada berhutang dgn uols tu...mcm ai dah cakap tempoh hari ai tak lupa...hadiah tu dah siap ai bungkus..tinggal nak masukan dlm envelope pos laju (envelope tu pun minta belas ihsan pada rakan, sebab rasanya lebih mudah bungkus dalam  tu rather ai yg nak kena buat proses bungkus-membungkus dgn kertas mahjong tu...huhuhuhhuu)

Buat semua yg ternanti2 kan hadiah dari ai tu...ai minta sabo banyak2 ye....by hook by crook..minggu depan uols boleh dapat okey...

Ai amat2 memahami perasaan uols tu dan keterujaan menunggunya..tapi ai nak MINTA MAAF sesangat kerana telah buat uols merana menunggunya...ai promise ai tak buat lg cam ni kalau ai buat GA next time *ader ke yg nak join kalau dah mcm ni punya organizer ;( *

Sesungguhnya sabar itu ada tahap nyer betul tak?...maaf yer uols....hukhukhukk....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!