Sunday, January 2, 2011

Psstt.. Skandal Tahun Baru - Secret Admirer - Sungguh Terharu XD

Assalamualaikum..

Ohh hati berbunga2 riang seolah2 dalam hati ada taman gitu. Bila tengok blog sendiri, rupa2 nya ada seseorang yang selalu datang menjenguk, walaupun jadi silent reader, ana tau dia setia membaca coretan2 ana...hahahahaha Astagfirullah...mengucap2, behave urself A.I (shortform Asfieda Impiana ok) sambil membetul2 kan position duduk, hehehehe. Hah apa kes tahun baru dah ada skandal..dosa tau. Nanti Inchik Suami baca blog ini, mau perang besar tau nanti. :P

Yer la memang pun A.I tau, A.I ada secret admirer..tak caya cer tengok kat bawah ni...

 Ni masa 29 Dec 2010 - yg ana dpt captured...yer la masa Harimau Malaya menang bola haritu...so surprise


 Ni pada 1.1.2011 - petang lepas ana buat entri pasal faisal yusof meninggal 


ni pada pukul 1.40 pg, 2.1.2011

Hah bukan ker tu kira secret admirerr, tak tinggal jejak, tp ana tau ada juga yg sudi baca blog kecik yg x seberapa ni...Alhamdulillah rasa terharu gak la coz yg baca blog ni ada dr oversea gitu, yg pasti ada dari Nott (ana tau MZ bacakan hehehehe, tq sis) ada dari Moscow, ni td ana tgk banyak dari Singapore lah pulak, yang datang dari Malaysia off course la banyak, ana pun tau kalu ada adik beradik ana yg baca...hehehehe tq ler support blog ana ni, sebagai secret admirer (secret ker, perasan kan huhuhuhuhu) atau silent reader. 
Tq uols

Yang pasti ini entri bukan pasal show off atau riak ok...just share n kenangan utk ana...mungkin ada yg baca nanti bleh bg tips cam ner nak improve kan lg blog ana ni...ok 

PAKAI BAJU WARNA MERAH
MINTA MAAF, JANGAN MARAH ;D
KALAU TAK SUKA BOLEH BLAH... ;p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!