Sunday, January 23, 2011

A Magnolia Sherbet A Day Sparkle Up Body Shine My Eyes That Sleepy Give Me More Energy


Yezzaa...the yummy and delicious taste of ice cream by Magnolia!! Don't u want to taste it?


Ai masih tak berputus asa untuk merasai dan menikmati kelazatan ice cream ini yer. Ntah untuk kali yang ke berapa Ai asyik berkejar-kejaran ke stesen petronas di mana2 juga lokasi untuk mendapatkan ice cream ini. Korang tak percaya?.. Ce tengok tu...

 mula-mula Ai pergi cari stesen petronas dulu...


 sudah nampak iklan Magnolia sherbet...terus Ai tengok isinya..

 tu dia...semua yang dilihat adalah perisa Laici...


 macam best jer kalau ambil perisa manggis ni..

tapi...Ai ambil perisa Oren juga, tengok berapa banyak Ai borong (sebab susah nak dapat punya pasal)


wah...sungguh mengujakan!!! Tengok la warna oren tu..sungguh sedap jer...tekstur yang lembut..oohh tentu enak..

emmm... memang sedap...ada sedikit crunchy..sebab ada cebisan oren didalamnya...tidak terlalu masam dan ada rasa susu!..Sungguh sedap!! Cubalah korang rasa!


 laa...tengok tu sungguh comot!! TAPI ITULAH KEPUASAN!


 La apahal ni...Ai tengah sedap2 menikmati Magnolia Sherbet, ada pula yang datang nak bergambar..suka hati la...Ai tetap nak makan ice cream ni!! (Macam Artis pulak XD)


Apa benda ni puan? Comei jer bekasnya!!..Macam best jer perghh terliur ni!!


Inilah Magnolia Sherbet Perisa Oren Kesukaanku....Kecil-kecil cili padi tau
Walaupun kecil tapi sedap!!!

Sekian cerita Ai tentang Magnolia Sherbet Oren Kesukaanku!! Memang segar dan bertenaga selepas menghabiskan satu tab tu..
Murah jer RM2.50 satu dan tak akan menggemukkan pun.. ;P


Yang pasti... 
A Magnolia Sherbet A Day Sparkle Up Body Shine My Eyes That Sleepy  Give Me More Energy

1 comment:

bunga_ros said...

Hubby Ros pun ske ais krim ni.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!