Wednesday, January 12, 2011

Alhamdulillah Mengandung Juga - Dah Rezeki DariNYA

Assalamualaikum...Rindu sangat la nak update blog ni (padahal baru 2 hari jer x update :D). Sekarang ni x boleh nak update selalu la, kekangan kerja yang banyak tu yang x boleh nak mengadap lappy..

Surpriseee XD, tajuk mesti menimbulkan konterversi kan atau kegembiraan pada uols?
Oppss jangan wish AI apa2 yer...sebab itu wish tidak layak untuk AI sebabnya AI tak mengandung yer (belum rezeki, walaupun itu yang diharapkan,tsskkk...tsskkk kan dah teremo skit )

Untuk pengetahuan uols, sebenarnya AI baru dapat news yang makcik AI dekat kampung sedang berbadan 2, Alhamdulillah...walaupun usianya dah 40++, kalu dah nama rezekikan... Rindu pula dekat dia sebab dah lama tak balik kampung AI yang tenang damai dan menyamankan...


Then AI jadi teramat rindu dekat buat hati kecik AI sorang ni..dah makin lasak sekarang ni...asyik nak main kat tangga ja kata nenek tu...tengok la tu...

cedapnyer...best kalu dapat geget ni...nak..nyummmm


3 comments:

Mama Zharfan said...

me doakan moga2 as cepat2 dikurniakan baby :) kena ikhtiar gak tu kalau susah nak preggy :)

mama tisya said...

tahniah utk makcik as..smoga ada rezeki as plak lps ni

bunga_ros said...

InsyaAllah.. Ada la tu pasni.. Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!