Friday, January 7, 2011

One Step Closer To The Maxis Om Nom Nom Race



Woohoo....korang dah sedia untuk cabaran  ini? AI & My Team dah SEDIAAA...yeeaahhhaa


Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm
(all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided
(ambil dari page nuff yer..)

Nuffnang & Maxis akan menganjurkan Makan Race!!! ala2 Amazing Race gitu!!


TAPI SEBELUM TU, AI nak share..tentang apa?...tu diaa (Sebab yang UTAMA AI nak join acara ni yer!!)




Ya..AI memang suka makan...tak kira apa saja (yang pasti Halal!!), semua makanan Ai makan, yang pelik2 pun ai makan (tp halal ok)..Macam Lagu Jalil Hamid ie Makanan Pelik2 tu..



Sebab Ai suka Bau makanan, Rasai makanan tu dan Menikmati makanan tu..dan Enjoy!!!


Tapi bukan Ai saja yang suka makan tau..ce tengok tu....


Yezzzaaa, keluarga Ai pun sume suka makan!! dan Kaki Makan!!!


Ehh jangan tak tau..Ai penah menang tau pertandingan makan!!! Cokelat..tu dia...

AI pun rasa terharu, gembira dan bersukur kerana my partner AI pun memang kaki makan .....

oooppss..tengok la size kami XD

Kenapa suke makan?....sebab makan itu SENI!!! 




dan KAMI...(sebab ke 2 nak join)


Ya..The Lantakz United..Yeyeehh - telah bersedia untuk menjadi...

 (cerita skit - kenapa lantak united? kerana korang igt senang ker AI nak cari kawan nak tubuh team ni!!...fuuhhh semalaman tau mencari...akhirnya...jumpa juga kaki2 blog yg AI kenal mcm EAZY n EL tu, cuma Hanz..AI kenal dalam Page Kawan Blogger kat FB...kerana MAKAN KAMI BERSATU..YEAHH!! Hidup budak blogger XD) - silalah terjah okay

selain itu KAMI nak asah bakat MAKAN yang kami ada...cecehhh...jangan pandang yang kurus2 tu tak kuat makan yer..nak2 si EL tu...nampak jer kuruzz tp LANTAK kuat (jgn mare EL) di samping mengeratkan silaturrahim dengan sume rakan2 blogger lain selain menyahut CABARAN itu!! Ngehngehngeh....




Pemburu makanan!! (tq mr.google for the image)


DAN....Bertarung...


macam ni!! (kredit to mr.google again)

so korang ada BRANI ker? 

emm yang lagi best tu...

Semua team yang bertanding akan dibekalkan dengan:

 
Wireless Broadband
kalau korang nakkan keterangan lanjut korang boleh lawati di

IPHONE 4

The Finder 301 application 
yang sangat sesuai untuk iphone4, korang boleh cek detail kat sini
http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#

Laptop (harap2 la Mac Pro okey :D)


Sumenya ditaja oleh MAXIS....Wah sungguh meriah kan!!

Masih tak faham macam mana nak join? korang KLIK kat NUFFNANG ni


Oops terlupa pulak...kalaulah AI terpilih (Off course AI nak my team pun terpilih!) Ai punya  
size baju XXL okey ;D 

jom ramai2 kita...tarikh tutup 12 Jan 2011..JOMMM


4 comments:

Mama Zharfan said...

i like this entry!! good luck as!!

asfiedaimpiana said...

Ngehngeh XD tenkui so much sis...br jer siap...2 hari perah otak nak buat...huhuhuu harap2lah terpilih n tiba masa tu bleh la join..jgn ada keje kena buat pulak sudah..

Blaja utk kreatif dr mz juga n geng compers yg lain XD

mama tisya said...

good luck as...wah el join this team...kita tk dpt join..sure byk kena mkn2 tu...hehehe..adiah pn best

Eazy Izzuddin said...

okay akak...
eazy akan update...
amek2 pic n ayat dr blog akak ea skit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!