Monday, January 10, 2011

AJL25 - BOSAN!! - WHAT SAY U?



Salam, Hurmm...selesai sudah event awal tahun yang ditunggu2 ramai kan...Ai ada terbaca kat FB. Kita Merdeak dah 53 tahun, AJL 25 tahun...maksudnya separuh daripada kemerdekaan Malaysia ni dipenuhi dengan hiburan semata2 kan..huhuhuhuhu...yer la manusia akan lalai dengan hiburan, itukan senjata SYAITAN!!...abis AI layan juga?...layan jer la sekadar2 saja...cam bosan juga...

Pembukaan memang best...juara2 lama tampil n nyanyi, lagu yang memang best2 sume...persembahan akhir pun best juga...Artis2 tersohor gitu...mmg la best kan.

Rumusan persembahan sume artis;
  1. Aksi salin baju - Hafeez AF7 & Ana Rafali
  2. Aksi dalam penjara  - Faizal Tahir, Ana Rafali
  3. Aksi kena tembak - Hafeez AF7, A.P.I
  4. Aksi Drama - Faizal Tahir, Syahir AF8
Yang cool, Yuna jer maintan ayu gitu main keyboard.... .

Hurmm...ayat tak hengat FBI..."Shut up not shut up" = Diam tak diam, bley ker? Apapun...PENGACARA AJL25 BOSAN...Kolaborasi yang nampak sangat x menjadi, hambar, momentum boleh nampak turun naik nyer okey..to En. GBAM...harap2 tahun depan kalu u penerbit AJL lagi...pls carilah pengacara yang happening, ni tak kami nak ketawa pun tersekat2... :(



Persembahan artis memang quite MELETS skit la...mana taknya sume Aura alam digunapakai Api, air, tumbuh2an dan tak lupa kecanggihan gimiks2  n laser... okey....tapi memang sesuatu yang speechless bila ANA RAFFALI jadi Juara,,,sume pakat teka FT kan...tp tula yang simple selalunya menambat hati betul tak?...


EMMM TAMAT SUDAH....

2 comments:

Eazy Izzuddin said...

bosan dengan pengacara...
tukar pengacara lain bole??
next year...
kalo x , tak tonton langsung AJL hehe

Bro Framestone said...

yup.. terlalu bosan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!