Sunday, January 2, 2011

Hutang emas Boleh di Bayar - Hutang GA Bila Nak Hantar Daa ;P

Assalamualaikum. Pertamanya entri ni dibuat khusus untuk pemenang2 GA ana yang lalu...maaf banyak2 sebab hadiah korang x berpos lagi...banyak pulak aral nak menghantarnya...rasa cam nak pas by hand jer pd yg dekat2 area lembah klang ni. Emm then barang tu, harga pos lg mahal dari hadiahnya, cam rugi plak rasa :P
Tp x apa sebab dah janji, mesti kena tunaikan juga...hihihihih maaafffff yer uols...

 Ana nak bubuh barang tu dlm plastik cam ni, pergi ke poslaju ofis dah habis stok la pula.. emmm sabo jer lah


 ni barang2 utk uols...


 Oleh sebab fragile, ana nak kena bungkus ler, takut la bila dapat kat tangan uols, benda tu dah hancur berkecai...dpt kaca jer x rupa gelas dah hikhikhik....


Tadaa...setelah dibungkus.. lepas tu anak sumbat balik dalam karung dia..then nak kena bungkus plak lagi sebelum dipos..


Moral of stori - lepas ni nak buat GA bagi cash jer la, senang skit nak transfer, uols suka tak? 
Hint ;D akan ada GA lagi tau...hehehehehe

3 comments:

amyeryn said...

suka cash...senang je trus transfer..kita pn buat GA gtu je sebab tkde ms nk p pos adiah and mls nk bungkus2,,,,ahhahahaha

amyeryn said...

amyeryn org yg sama mama tisya tau

meaw said...

kak,bila adiah akak nk smp ni,tak sabaq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!