Thursday, November 11, 2010

SLOT AKASIA TV3 = DRAMA CHINTA ~ TAMAT SUDAH!

Salam...

Hah kan betul me kata dekat n3 Ni yang si Chinta tu mati dan Rasul n SAidatul pun live happily ever after...hahahahaaa..suke ngat. :p

Nape me kata cam tu, yer la asyik ceta drama kalu ending jer mesti si heroin n hero get together2 jer, bio la kali ni lain skit. Tp mushkil gak coz ada bau2 ceta 'Ayat-ayat Cinta' time penghujung ju tukan. Emmm

Me mmg tgk cerita ni dari mula2 sampai le end ptg td. Bukanlah best sgt, sekadar release tensen. Nak kata pelakon2 tu best? EMmm, bleh la nak hidupkan watak tu. Tp me mmg suke plak tgk watak si Saidatul @ Faradhiya, nampak sweet n menjadi la dia bawa watak kali ni, kalu x asyik watak garang @ penggoda. Dia putih n bertambah manis pulak bertudung, (me doakan moga2 dia bertudung terus, comel jer. Amin)

Tp watak utama tu..me mcm x puashati jer, coz dlm ceta bukan main cam tu (tp realitinyer hampeh) aiisshh pelakon ni semata2 menghayati watak jer ke kalau berlakon yer? Tak ada ke nak ambil iktibar dari apa yg dilakonkan mereka? Kalu dalam bab watak, mmg sesapa pun menjadi jer, tp derang patutnya amik iktibar dari apa yg dilakonkan, bukan semata2 kerana kerjaya mereka gitu. Sebab mcm hipokrit sangat2 la semua pelakon statement kalu press aju soalan, emm saya mmg suka watak gitu gini, tp in real life..so s***, tak baik kan tipu penonton..

Opppss  x mo cakap panjang2 nanti kena saman, macam yg tgh hangat ni. kes TUTTTT..
Tu la tendang bola ke dinding bola balik ke muka :p


Agak-agak DIMP tu kan kena tarik balik tak? Chooppppp...tak mooo gosssiiipppp syhhhhhh

Al-fatihah juga buat Syamrin Fotograf yg meninggal petang td. Allah lebih menyayangi beliau!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!