Thursday, November 18, 2010

Jemputan kepada Blogger oleh Producer CRAYON

Salam, tadi me BW kat blog Kak Ina dan terbacalah n3 ni, so rasa terpanggil utk menulis dan mempromosikan berita ni kepad kengkawan semua (me copy paste dari n3 kak ina jer, dia bagi...huhuhu)


"Dear my friend blogger semua..
Dah tengok movie Crayon??? kalau belum cepat pi, sebab esok last main kat GSC.. opsss sedih..movie yang bagus, tapi tak mendapat sambutan, dan bila melepasi syarat wajib tayang, kalau panggung tak nak mainkan dah enough la.. tapi kat TGV masih dimainkan.


Ok, saya ada msg dengan Dean pengarah filem ni di FB, and ada inform Dean, saya boleh minta tolong blogger untuk promote filem ni, ehemmm but it's too late la. kan..



tetapi Dean minta saya hubungi Elis, orang kuat penerbit filem ni, dan Elis ingin saya mengajak blogger yang ingin turut serta program mereka. Programmnya kat bawah ni.

dan ini maklumat dari penerbit :-
The kenduri gathering with anak2 yatim is one of our efforts to help the unfortunate along with our message of hope as disseminated in CRAYON.
Kita tak expect apa2 pun dari bloggers other than be part of our team to docsr. (this is bila saya cakap, takut blogger tak nak cover event ni, sebab program dibuat kat rumah anak yatim, and blogger hanya highlight event bukan filem, jawapan dia very humble kan?)

In any case, the persembahan will be as follows:-
1. Persembahan nyanyian oleh anak2 yatim
2. Persembahan tarian dari anak2 yatim ala2 dance michael jackson yg ada dalam CRAYON
3. Persembahan tarian "shuffle" oleh adek Joshry Adamme (Afiq)
4. Persembahan nyanyian lagu "SATU" (last song in CRAYON) oleh Faisal Abdullah (Rafaat) dan saya (lagu yang saya kata best sangat tu)
I'll try to be there @11, and rush balik ke Putrajaya by 3pm, sebab ada komitmen lain pulak. Harap ramai blogger akan join ye..


Bloggers... please.. i need your help, please spread this.. copy paste entry saya ni, and letak kat blog masing-masing, sebarkan... jemputan ini khas buat blogger sahaja, free media, cover event ni, Insya-Allah next time, next movie, producer dah tau siapa diaorang akan invite for film launching akan datang. Kalau yang belum menonton CRAYON, please do, kerana saya jamin anda semua puas hati, cepat.. pawagam dah nak hentikan tayangan... give last minute support.. Siapa dah copy paste entry ni, please tinggalkan link saya akan fwd kepada penerbit, utk reserve invitation. And please make it sticky mode kat blog masing-masing until Sunday boleh?? kalau boleh la.. jasamu ku kenang buddy."
 
Kalu uols nak baca cerita tentang Crayon bleh baca kat SINI 
 
 
Psst - orang Malaysia kalu ceta x brapa best walau sarat dengan msg tak maknanya nak tengok betul tak? 
 
Psstt - my  GA masih kureng sambutannyer :( ke uols nak tgk hadiah nyer? 

3 comments:

kak ina kl said...

terima kasih yer as..semuga ramai yang dapat pergi ke sana nanti.

Pnut said...

terima kasih atas entry ni..
actually, akak yang kumpulkan nama blogger yg nak join...

kalau nak join program ni, please email me...

utk review filem crayon version akak
http://ceritapnut.blogspot.com/2010/11/crayon-review.html

kot ada masih tak tau kewujudan filem ni

asfiedaimpiana said...

kak ina - ur welcome, sharing is caring

Pnut - me x rasa dpt pergi coz kena outstation on dat day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!