Sunday, November 14, 2010

Bila Isu2 2008 Dikeluarkan Semula


Salam uols...selamat berhujung minggu.

Wah pagi ni dah panas dgn isu Cik Mat Pot (u know urself k :p) Jadi front cover HM lagii tu. Gi cari paper harini @ baca online beb.

Lagi satu me nak share, nampaknyer lately ni ramai rakan2 sama ada FB, Blogger ada terima emil yg mengatakan @ berkongsi ttg kes2 jenayah yg sgt menakutkan pembaca esp kes budak colek bayi, jenayah sana jenayah sini. But dont u guys realise yg ceta2 semua tu cam sama jer mcm thn 2008 masa nak PRU 12. Taktik penceritaan sama cuma tempat, masa jalan cerita je diubah skit.

Me bukan ahli persatuan politik mana2, cuma rakyat marhain biasa yg ada rasa tanggungjawab. Sebab byk cerita @ kes jenayah yg menakutkan rakyat mesia untuk keluar ke mana2 (like me yg x ada anak pun rasa takut tau)

Why dis stori come out? Haiissh korang x rasa ke ni cerita golongan yg berkepentingan n nak menyatakan yg Malaysia ni macam x secure semula like 2008, (ni yg me dah mcm terasa dah ni)

Well tetiba jer n3 hujung minggu kuar cerita ni, coz hubie yg tlg xplain kat my bro td apa isu yg sebabkan byk ceta jenayah kuar kat paper lately ni.

Psstt - sayangilah keharmonian negara kita kan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!